Sarah anbefaler: Hårpleje til efterårslokkerne

Bliver dit hår også tørt og kruset, så snart temperaturen dykker? Bare rolig, der er råd at hente. Vores ambassadør Sarah anbefaler tre hårplejeserier, der får dit hår til at skinne i de kolde måneder.

Af Sarah Lykke – @sarahlykkeforgaard

Vælg hårprodukter efter årstiden

Der findes så mange forskellige hårprodukter på markedet, og derfor kan det virke uoverskueligt at vælge, hvilke produkter der skal pynte på badeværelset. Årstiden har betydning for, hvordan vores hår opfører sig, og hvilke produkter vi derfor bør vælge. Ligesom vi klæder os på efter årstiderne, bør vi altså også skifte vores hårprodukter ud i takt med, at årstiderne skifter. Jeg har været en tur i Rosengårdcentret for at finde mine absolutte yndlingsprodukter til efteråret.

Musthaves til efteråret

Jeg startede min søgen i Normal, der er kendt som butikken med det store udvalg og de billige priser. Her faldt jeg for to hårplejeserier, som begge er musthaves til efteråret, hvis man ønsker et smukt og velplejet hår. Og hvem gør ikke det?

En fugtgivende plejeserie

Den første hårplejeserie, jeg faldt for, er Aura Botanica fra Kérastase. Udover at have et lækkert design er den god til at redde det tørre, frizzy hår, som man får med, når efterårsregnen siler ned. Den er meget fugtgivende og derfor især god til dig, der sætter pris på et glansfuldt og velplejet hår (igen – hvem gør ikke det?). Serien består af både shampoo og conditioner, der udover at dufte fantastisk indeholder 96-97% naturlige ingredienser.

Kérastase shampoo til 129 kr. fra Normal 
Kérastase conditioner til 189 kr. Normal 

En plejeserie til krøller

Den anden hårplejeserie er Hydra fra det italienske hårplejemærke Alama. Serien er specielt god til efteråret, hvor man kan have brug for ekstra fugt og beskyttelse. Samtidig er serien idéel til krøllet hår, fordi den indeholder arganolie, der gør håret blødt og glansfuldt. Alama har hele fem forskellige serier, så har du ikke krøller, er der garanteret en af de andre serier, der passer til dit hår.

Alama shampoo til 59 kr. fra Normal
Alama conditioner: 59 kr. fra Normal

En grøn plejeserie

Efter min jagt på hårprodukter i Normal søgte jeg videre hos Royal Hair, der forhandler de grønne og miljøbevidste hårplejeprodukter fra Oway. Hvis man elsker at forkæle sig selv og samtidig er villig til at betale en smule mere, kan disse hårprodukter virkelig anbefales. Jeg blev fristet af den populære serie Silk’n Glow: Udover en virkelig pæn emballage, får du produkter af høj kvalitet, som hjælper dig af med tørt efterårshår.

Når din emballage er tom, kan du komme forbi Royal Hair og købe en genopfyldning, som du sparer 20 % på. Det er da i dén grad værd at tage med, når der skal shoppes hårprodukter til efteråret.

Oway shampoo til 229 kr. fra Royal Hair
Oway maske: 249 kr. Royal Hair

Nu er du klar til at give lokkerne en god omgang pleje, så du kan svinge et smukt og velplejet hår hele efteråret.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.