Find din guldsmed I Odense der sælger smykker, diamanter og ure.

Guldsmede og smykkeforretninger i Odense

Find din guldsmed i Odense


Du finder næppe den kvinde, der ikke altid kan forelske sig i et smykke hos guldsmeden.

Hvad enten hun er ude med den udkårne på jagt efter en smuk forlovelsesring eller bare skal forkæle sig selv og sin smykkesamling, er det svært at gå forbi guldsmedens smykkevinduer. Her ligger forgyldte ringe, farvede ædelstene og unikke smykker udstillet på mørk fløjl og nærmest beder om at blive gået med.

 

I Odense finder du et væld af guldsmede, smykkeforretninger og urmagere. Og Rosengårdcentret er ingen undtagelse. Her kan du gå på opdagelse i mange forskellige guldsmedes udvalg, hvor du med garanti finder smykker og ure, der passer enhver smag og til enhver lejlighed. Så hvis du mangler lidt forskønnelse i form af en fingerring, en ørering, et armbånd, en halskæde eller noget helt femte, er der altid noget, der passer din smag for smykker.

 

Er du til det brede udvalg af klassiske og enkle smykker hos den traditionelle guldsmed, er der et rigt udvalg i Rosengårdcentret i Odense. Kig forbi guldsmeden Guldsteen, Plaza Ure & Smykker, Skovgaard Guldsmed & Urmager eller Vibholm Guld og Sølv. Her er der fokus på førende danske og udenlandske smykke- og urebrands og garanti for god service og kvalitet af det faguddannede personale, der alle brænder for smykkerne. Hos den traditionelle guldsmed kan du roligt føle dig tryg og velkommen, og de hjælper dig altid med at finde lige præcis det smykke, der passer til din personlige stil.

Er du mere til de unikke smykker med detaljerigdom og særlige betydninger, finder du også det i Rosengårdcentret i Odense. Gå på opdagelse i Trollbeads eventyrlige, nordiske og mytiske smykkeunivers, fortab dig i Pandoras internationalt anerkendte smykkedesign eller find smykket der passer til den ungdommelige og udadvendte stil hos Pilgrim. Og nu vi er ved det ungdommelige, så er der også et stort udvalg af feminine, enkle og budgetvenlige smykker hos Pieces – smykker til den ungdommelige kvinde der holder sig opdateret om tidens trends inden for smykker og accessories.

 

I Rosengårdcentret i Odense finder du også mere end guldsmede i traditionel forstand. Og noget for ethvert smykkebudget. I Glitter, I Am og Trend Accessories kan du få alt hvad hjertet kan begære af smykker og accessories til en pris, hvor alle kan være med. Her kan du få sjove smykker, farverige armbånd, finurlige øreringe og festlige similisten. Til hende der ikke er bange for at skille sig ud og sætte ekstra kulør og fest på smykkerne.

 

Så næste gang du mangler lidt glitter og glimmer, ved du, at du skal gå i Rosengårdcentret i Odense for at finde dit nye yndlingssmykke hos en smykkebutik, guldsmed eller urmager.