Fire gode godnat-tips

Næsten halvdelen af danskerne oplever søvnbesvær. Hvis du er en af dem, så læs med her, og få et tip eller fire til en bedre nattesøvn.

Behagelig indpakning

Du skal have det dejligt, når du lægger dig i sengen. For eksempel i blødt nattøj, der hverken sidder for løst eller for stramt. Invester i et behageligt sæt nattøj, og lad det være starten på en bedre søvn. Det gør heller ikke noget, hvis det er pænt. Så kan du nemlig også hygge rundt i det på langsomme weekendmorgener, hvor der altid lige er tid til en kop mere … Aahhh.

Nattøj til 570,- for et sæt fra Change

Hovedet på puden

Det er vigtigt for din søvn, at du ligger behageligt. Luft dine dyner og puder, og læg et nyvasket lagen på sengen. Og klæd så dyner og puder på i lækkert sengetøj. Sengetøjet i rolige farver fra Bolias Soft Collection indbyder til en rolig nat – og så er det i stenvasket hør og bomuld, hvilket gør det ekstra blødt og lækkert.

Sengetøj i str. 140×200, 899,- fra Bolia
Sengetøj i str. 140×220, 999,- fra Bolia

Afslappende læsning

Hvis du ofte bekymrer dig, når du skal til at sove, er det en god idé at få ro i hovedet og tankerne ind i et andet univers med en god bog. For eksempel en biografi – ikke noget, der får pulsen op som hårrejsende krimier. Det gælder om at koble fra, slappe af og glemme dagens stress. Mærk, hvordan læsningen gør dig træt – og hvis du har svært ved at lægge bogen fra dig, så lav en regel om, at du må læse i maks. 20 minutter, før du lægger dig til at sove.

Kim Larsen ”Et livs sange” til 299,95,- fra Bog & idé

Hjælp indefra – med go’nat-te og kosttilskud

Clippers nighty night er en økologisk te med udvalgte urter, blomster og krydderier i en perfekt før-sengetid-blanding. Pukkas night time giver din krop fred og ro med havreblomster, lavendel og silkeblød limeblomst. Er du ikke til te, findes der også kosttilskud, der kan bidrage til en bedre søvn. TryptoNAT kombinerer tryptofan med blandt andet baldrian for en normal søvn og magnesium, der hjælper til at mindske træthed og udmattelse. Du kan også prøve magnesium i pulverform som hjælp til at berolige tankerne og falde i søvn.

Pukka te til 39,95 fra Helsam
Clipper te til 32,95 fra Helsam
Plantforce Magnesium passionsfrugt til 150,- fra Helsam
TryptoNAT til 229,95 fra Helsam

Sov godt!

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.