Food Festival

En festival fuld af smag

Vi holder Food Festival fra den 3.-5. april og hylder vores madgade, Food Avenue.

Det betyder fede events og tusindvis af velsmagende præmier. Og du kan vinde den vildeste hovedpræmie: Den gyldne gaffel + et gavekort på 25.000 kr. til Rosengårdcentret.

Program:

Fredag den 3. april: Late night og cirkusartist

Udover at du kan shoppe helt til kl. 22, så kommer cykelartisten Jimmy Enoch forbi og opfører et ’WOW − kan han virkelig det på en cykel?’-cirkusnummer. Det er kl. 15, 17, 19 og 21 i Food Avenue.

Lørdag den 4. april: Pynt cupcakes

Kl. 11 og igen kl. 15 kan børnene komme og pynte deres egen cupcake. Og vi ville gerne sige, at det kun er fantasien, der sætter grænser, meeen for at undgå 1) madspild og 2) at vi løber tør, så tilmeld børnene nedenfor:

Søndag den 5. april: Sjov i Food Avenue med Enoch’s Cirkus Show

Sunday er Funday, og derfor kan du opleve et stuuurt stuuurt cirkusnummer med akrobater og artister kl. 11, 13, 15 og 18 i Food Avenue.

Læs konkurrencebetingelser her:

Betingelser

Klar, parat, skrab

Skrabespil Rosengårdcentret

Når du handler i centrets butikker mellem 23. marts og 5. april, får du et skrabelod med gevinstgaranti. Og fra i dag kan du allerede skrabe med i vores online skrabespil, der er fyldt velsmagende præmier. Samtidig er du med i lodtrækningen om den vilde hovedpræmie. Skraber du tre Food Avenue-logoer, er du den heldige vinder.

Spil nu

Farvel til Food Festival og hej til lækre præmier

Den dårlige nyhed er, at Food Festival er forbi. Den gode nyhed er, at du stadig kan indløse præmierne, du har skrabet dig til. Fra den 3. til og med den 30. april kan du nemlig indløse din(e) præmie(r) i Food Avenue. Og de gælder kun i Rosengårdcentret.

 

Læs mere om betingelserne her