Bager i Rosengårdcentret i Odense

Her får du det bedste brød og de bedste kager i Odense

Find din bager i Rosengårdcentret i Odense


Mmmmmh. Duften af friskbagt brød, der kommer lunt ud af bagerens ovn, er svær at modstå.

Vi har alle stået med næsen mod bagerens rude og sukket efter lune hvedebrød, sprøde croissanter, knasende nøddebunde og cremefyldte kager med sukkerdrys. Uanset om man har en sød tand eller ej, er der altid noget at længes efter hos bageren. Rustikke surdejsbrød, kraftfulde rugbrød, lette hvedeflutes og søde müslibrød – listen er lang og det kan være svært at vælge, når man endelig er nået op til disken. Kan man mon tillade sig at købe det hele og lidt til?

Bagerbrød så langt øjet rækker

I Odense er der rig mulighed for at spise sig igennem hele bagersortimentet – bare i Rosengårdcentret alene er der hele to bagere. Og der findes vel næppe noget bedre end at tage et lille hvil fra shoppingen og nyde et sødt øjeblik? Hvad enten det er en tidlig morgen, helt alene og med en god kop kaffe og en bolle med ost, eller en skøn og blød kage sammen med veninden, der endelig er kommet hjem på besøg.

Hos Bager From i Rosengårdcentret i Odense er der plads til et lille hvil, et stille øjeblik, at strække benene og beundre dagens indkøb. Så tag din veninde, din kæreste, din mor eller din date under armen, og invitér dem til søde stunder hos bageren. Nyd den varme drik, det lune brød eller en chokoladedrøm af en brownie, imens i indhenter det forsømte, husker tilbage på gamle dage eller kigger hinanden dybt i øjnene.

Hvis al den shopping har gjort dig rigtig sulten, ja så finder du selvfølgelig også det helt store udvalg af lækre og frisksmurte sandwich hos bageren. Så er der tanket op, så du kan fortsætte med at shoppe løs.

Bagværk – også to-go

Er du mere en to-go type? Ja, så er der også hjælp at hente. Bageren i Føtex har byens bedste udvalg af frisk brød og hjemmebagte kager – og det er lige til at tage med hjem. Her møder du faglærte håndværksbagere, der hver dag bager brød fra bunden med de bedste råvarer. Og naturligvis bagt med både dansk og økologisk mel. Her er der vægt på gamle danske teknikker og gode opskrifter.

Og det er alt sammen noget, du kan smage, når du stiller det hjemmebragte brød eller kage på bordet derhjemme. For, indrømmet, nogle gange gider man bare ikke stå i køkkenet og svede – så er det bare nemmere bare at pege på de smørbagte horn og romkuglerne gennem glasruden og nyde dem hjemme i sofaen med stearinlys og kaffe på kanden.

Hos Bageren i Føtex er der også altid friskbagt brød til de morgenfriske i weekenden, når der skal hygges om morgenbordet med dem, man holder af. Og hvis man nu er lidt fræk, kan man jo altid gemme bagerposen af vejen og undlade at fortælle, at det ikke er hjemmebagt.

Vi lover ikke at sladre.