Skoringen anbefaler: Efterårssko til hele familien

Kom efteråret også bag på dig? Og kan det ses på hjemmets skohylde? Vi har været en tur forbi Skoringen, der heldigvis har gode anbefalinger til hele familiens skogarderobe, nu hvor temperaturerne er dalet, og regnvejr er dagens gæst.

Til hende

Den korte, flade støvle er altid en klassiker, og vi tør godt garantere, at du i den får en ny efterårsfavorit. Ønsker du at tilføje lidt ekstra til hverdagsoutfittet? Så vælg et par støvler i lak. De gode efterårsstøvler behøver nemlig ikke at være kedelige og klodsede. Et par lette lakstøvler får dig til at se drønsmart ud, uanset om du er klædt i kjole eller bukser. Og dine fødder vil stadig trives i efterårsvejret.

Vagabond støvle til 1000 kr. fra Skoringen

Til ham

Det er ikke for sjov, at de korte, flade støvler bliver kaldt klassiske. De fungerer nemlig lige så godt i herrernes skogarderobe som i kvindernes. Vælger du et par i ruskind, har du støvlen, der fungerer til de fleste anledninger: Som hverdagssko til jeans. Og som pæne sko til jakkesæt. Uanset hvordan du styler dem, er du sikret et elegant look med et råt twist. Og bare rolig, du får ikke våde fødder, selvom støvlerne er af ruskind. Men du gør alligevel klogt i at undgå at hoppe med, når de mindste lader sig friste af hver eneste vandpyt, I møder på jeres vej.

Vagabond støvle til 1200 kr. fra Skoringen

Til de mindste

Er du i tvivl om, hvilket fodtøj der giver de mindste glade fødder hele efteråret? Hos Skoringen anbefaler de et par gode vandafvisende støvler i skind. Så kan de små sagtens danse regndans i vandpytterne, uden at du behøver at være nervøs for våde og kolde fødder. Og så er og bliver velcrolukning et hit, når det kommer til børnesko. Det gør det nemt at åbne skoene helt, så de let glider på plads på de små fødder.

Skofus støvler til 500 kr. fra Skoringen

Husk imprægneringen

I efterårs- og vinterperioderne skal dine sko og støvler klare mosten fra svedige fødder indefra og regn, sne og salt udefra. Hvis du husker at imprægnere dit fodtøj, inden du tager det i brug, er der god chance for, at det holder sig pænt hele sæsonen. Til skindstøvler anbefaler Skoringen en vandafvisende imprægnering, der beskytter skindet mod fugt. Og det er især vigtigt at imprægnere det bløde ruskindsmateriale. Til lakstøvler anbefaler Skoringen renseskum, der beskytter lakken og holder den smidig.

Imprægnering til 89 kr. fra Skoringen
Lakmousse til 70 kr. fra Skoringen

Så er der bare tilbage at samle familien til en omgang skoshopping. Hos Skoringen står de klar til at sørge for, at I alle kan tage skridtet ind i efteråret i det rette fodtøj.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.