Detaljer fra vores sensommer-fashion-shoot

Mix it up med mønstre, farver og materialer

Sensommerens fashion byder på tynde nederdele og kjoler i smukke toner, lag under, lag over og et hav af mønstre. Og det bedste? Det hele skal blandes på kryds og tværs. Se detaljerne fra vores sensommer-shoot her.

Udnyt, at vejret viser sig fra sin lunefulde side, og brug flere lag i samme sæt. Som for eksempel her med en mønstret top med rullekrave og lange ærmer under en stribet bluse tilsat et smukt blomstret tørklæde. Om du kan tage mønstrede bukser på også? Ja da! Intet er forbudt, og det gælder faktisk bare om at mixe så meget som muligt.

 

Baum und Pferdgarten top til 600 kr. fra Affäire 
Co Couture bluse til 500 kr. fra Companys
Rosenvinge Tørklæde til 199 kr. fra Companys
Bukser til 259,95 kr. fra Pieces

Mønstre og lag på lag er det helt store her i sensommeren. Og så er der nogle nuancer, vi også kommer til at se mere til de kommende måneder; nemlig de brændte. De gør sig smukt sammen med mere afdæmpede farver og kan også give et modigt pust til de mønstrede items. Brug de brændte farver tone-i-tone eller til at bryde dit outfit som her.

Baum und Pferdgarten kjole til 800 kr. fra Affäire
Baum und Pferdgarten tights til 600 kr. fra Affäire
Strik til 229,95 kr. fra Nielsens
Ringe til 1.500-3.200 kr. fra Julie Sandlau

Detaljer, detaljer, detaljer. Dem der løfter dit look og binder det hele sammen. Det sidste touch, før du går ud ad døren – for eksempel en lang ørering med smukke sten eller perler. Og vælger du smykker, hvor farverne går igen i dit outfit, får du et lækkert sammenhængende udtryk.

Gaiya kædeøreringe til 399,95 kr. fra Affäire
Lollys Laundry skjorte til 600 kr. fra Affäire

Glimmer, leoprint og striber. I ét outfit? Det lyder måske lidt vildt, men se nu bare et lækkert look, du kan skabe ved at blande de forskellige mønstre og materialer. Selvom der er knald på striberne, er skjortens grundfarve afdæmpet og passer smukt sammen med det varme leopard og den lyse blå. Brug tynde materialer som for eksempel satin og silke sammen med grov strik og bomuld for det helt rigtige udtryk.

Lollys Laundry skjorte til 600 kr. fra Affäire
Blå strik til 299,50 kr. fra Nielsens
Nederdel til 229,95 kr. fra Vero Moda

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.