Kom til Late Night I Rosengårdcentret med gode tilbud, konfirmandshow

Derfor skal du med til Late Night

Der er meget at spare til LATE NIGHT på fredag, når Rosengårdcentret holder åbent helt frem til kl. 22. Mange af butikkerne har i aftenens anledning eksklusive tilbud, som du sikkert ikke har lyst til at gå glip af. Her er bare nogle af de gode tilbud og særlige events. Læs med og se, hvorfor DU skal med!

Du har rig mulighed for at få en ekstraordinær shoppeoplevelse på fredag.
I Matas kan du møde makeupartisten Isabella fra kl. 17-21. Du kan samtidig deltage i en lodtrækning om en goodiebag fra Loreàl til en værdi af 1000,00 kr.  Ønsker du at få lidt godt til ganen, mens du shopper, kan du for eksempel kigge forbi Troll Beads, hvor de serverer bobler og lækkerier fra kl. 18. Husk også at kigge forbi WeCoverYou, som fejrer 5-års fødselsdag, og derfor giver 50% rabat på alle varer og 50% rabat på alle iPhone reparationer! Se mere herunder…

En tidlig konfirmationsgave?

Køb dine konfirmationssko hos Bianco fredag den 2. februar og få en lækker gave med til en værdi af 230 kr. Du deltager samtidig i lodtrækningen om gaver fra IDFine, Meraki og Nails Gallery til en samlet værdi af 2000 kr.

Rabat på parfumer hos Beauty Team

I anledning af LATE NIGHT har Beauty Team et enestående tilbud, der kun gælder denne aften! Kom forbi og prøv duften på aftenen, og duft hvorfor du bare må ha’ den.

One million NU 350 kr., FØR 485 kr.
Lady Million NU 350 kr. FØR 585 kr.

Procenter på nye varer

Creme Fraiche giver på fredag hele 25% på alt i butikken, undtagen i forvejen nedsatte varer. Se f.eks. disse New Arrivals, som du kan få til særlige priser:

Stjernebluse kun 150,-
Bukser kun 180,-

20% på undertøj

Hos Femilet er der 20% rabat på næsten hele butikken, når man køber mere end 1 stk. Tilbuddet gælder ikke på i forvejen nedsatte varer, og kører hele Late Night dagen.

20% på konfirmationstøj

Marcus afholder Konfirmand Fredag med særlige intropriser på 20% på tøj fra deres konfirmand Katalog. Husk at du samme dag kl. 17 0g 19 kan blive opdateret på konfirmationsmoden i Rosengårdcentrets modeshow, så du ved hvad du skal gå efter.

3 for 2

Skal du have en ny ring, halskæde eller armbånd? Eller måske en af hver? Til Late Night d. 2. feb. får du hos Glitter 3 for 2  på alt i butikken, undtagen i forvejen nedsate varer. Tilbuddet gælder kun denne ene aften.

Kom forbi Nanna XL

Kom forbi og se udvalget nye varer, som i anledning af Late Night er sat ned med 15%. Rabatterne gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.

En gratis smykkepung med i købet

Så længe lager haves, forærer Pandora dig en flot, grøn smykkepung ved køb over 399 kr. Så kan du passe ekstra godt på dine smykker. Butikken fejrer også Late Night ved at pynte op og servere lidt godt til ganen.

Få en lækker gave med!

I anledning af Late Night, så holder Trollbeads Valentines tema.  De har i dagens anledning bestilt et stort udvalg af deres lækre ferskvands perler, og så har de også fået en ny, smuk rose spacer i sølv, som er et symbol for kærlighed.
Kom forbi butikken hvor der er pyntet op i hele butikken. De serverer bobler og lækkerier fra kl. 18, og alle der handler for minimum 500kr. får en lækker gave med.

Op til 70% hos PLAZA

Hos Plaza er der også rigtig gode tilbud til Late Night. Der vil være 50% på alt story by Kranz & Ziegler. Der er 20% på alle halskæde med vedhæng. Og sidst men ikke mindst vil der være op til 70% på udvalgte vare!

En lille gave, når du handler

Hos Tommy Hilfiger tilbyder de i anledning af Late Night denne flotte GWP, når man handler for minimum 500 kr. Det er en passport holder. Tilbuddet gælder så længe lager haves.