Støvler, støvler, støvler – vi får aldrig for mange

En ny sæson betyder tid til nye støvler. Denne sæson er ingen undtagelse. Og den er fyldt med både farver, former og detaljer. Se det fine udbud fra TOPS her.

Den klassiske

Den klassiske ruskindsstøvle er altid et hit. Har du den ikke allerede i garderoben, så vil det være en god investering. Ruskind er nemlig kommet for at blive, og så gør det skam ikke noget, at det skinner af kvalitet. Denne støvle fra Vagabond har en god pasform med en afrundet snude og en lille hæl, der får støvlen til at sidde flot på foden. Det er de perfekte hverdagsstøvler, som du vil tage på igen og igen.

Vagabond Joyce ruskindsstøvle med hæl, 999,- fra TOPS

De brændte farver

Er du den lidt mere vovede type, så skal du helt klart kaste dig ud i en af sæsonens mange brændte farver. Den rustrøde farve ses meget i modebilledet i denne sæson, og det gælder selvfølgelig også på støvlefronten. Denne støvle fra Vagabond er ligesom førstnævnte par lavet i ruskind og stråler af lækkerhed. Støvlen har en højere hæl og er derfor et sikkert hit til både fest- og hverdagsoutfittet.

Vagabond støvle, 999,- fra TOPS

Detaljerne er vigtige

Detaljer som sten, perler, nitter og kæder er et af de største hits denne sæson. Så hvis din garderobe allerede indeholder klassikerne, bør du vælge en støvle, der skiller sig lidt ud i år. Man kan næsten sige, at denne støvle fra Billi Bi allerede er fyldt med accessories. Lynlåsen og kæderne giver den et råt og eksklusivt look, der vil pifte et hvert outfit op.

Billi Bi støvle med kædenitter, 1499,- fra TOPS

Høje hæle og print

Er du til høje hæle, så er støvlen fra Tamaris et godt bud. Denne støvle er en god kombi af den klassiske højhælede støvlet med årets smukkeste print. Slangeskindsprintet hitter igen, og det forstår vi godt. Der findes rigtige mange prints, men intet slår dyreprint. Det er råt og modigt, og det giver dig god mulighed for at eksperimentere med dit look.

Tamaris støvle, 499,- fra TOPS

Lak, ja tak

Måske husker du lak fra tidligere? Det er endelig tilbage og mere populært end nogensinde, så du skal være hurtig, hvis du skal have fingrene i et par af årets lakstøvler. Disse Chelsea boots fra Vagabond er klassiske med det ekstra touch af lak, der får dit outfit til at skinne. De holder sig flotte år efter år – bare du husker lakmoussen.

Vagabond støvle, 999,- fra TOPS

Nu er det bare at tage det svære valg – hvor mange af støvlerne skal du have?

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.