Brug for ideer til bryllupsgaven?

Bryllupsgaver hjælper ikke bare brudeparret med at huske tilbage på en af de lykkeligste dage i deres liv. De er også vidnesbyrd om det specielle venskab, I har. Derfor får du her lidt inspiration, så du kan finde den helt rigtige gave til de to turtelduer.

Traditionelle, tidløse gaver

Et bryllup er en dag med mange traditioner, og derfor må du gerne lade dig inspirere af de gode gamle dage, når du skal finde gaven til brudeparret. Det er en gammel tradition at give ting til boligen i bryllupsgave. Og tænk engang, hvis brudeparret kan dække hele bordet med netop det porcelæn, når de fejrer sølvbryllup om 25 år. Porcelæn er en sikker vinder, man har glæde af i mange år. Royal Copenhagen laver tidløst, traditionelt porcelæn. Det store spørgsmål er bare, om det skal være hvidriflet, musselmalet, blomst, signatur, blonde eller et mix af forskellige serier.

Royal Copenhagen tekande til 999,95 kr. fra Imerco Home
Royal Copenhagen Kop m. underkop til 549,95 kr. fra Imerco Home
Royal Copenhagen tallerken 22 cm til 519,95 kr. fra Imerco Home
Royal Copenhagen tallerken 27 cm til 669,95 kr. fra Imerco Home
Kay Bojesen bil til 499,95 kr. fra Imerco Home

Gaven, der bliver ved at give

Siden Kay Bojesen lavede sin første træfigur af en hest i 1930, har de fantasifulde figurer begejstret og prydet mange danske hjem. Og i 1960’erne fulgte Hans Gustav Ehrenreich trop med sin Hoptimist. En sød figur kan minde brudeparret om den store dag og frembringe et lille smil på læben, hver gang de går forbi og får øjenkontakt med den.

Kay Bojesen abe til 899,95 kr. fra Imerco Home
Hoptimist Baby Woody Bimble til 299,95 kr. fra Imerco Home
Hoptimist Woody Bimble til 799,95 kr. fra Imerco Home

Derfor skal du gå efter klassikerne

Det handler om at finde noget, der stadig holder om 10, 20 og 30 år. Og det gør Bernadotte termokanden fra Georg Jensen i den grad. Det gode ved sådan en gave er, at brudeparret kan finde den frem til særlige lejligheder, fx når de holder fødselsdag eller bryllupsdag. Og hver gang den bliver sat på bordet, vil de tænke tilbage på den mindeværdige dag og jeres særlige bånd.

Georg Jensen Bernadotte termokande til 1299,95 kr. fra Imerco Home
Morsø Lysestage til 699,95 kr. fra Imerco Home

Den perfekte bryllupsgave er altså enkel, elegant, brugbar og holdbar.

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.