Boghandlere i Odense der er værd at kende

Boghandlere i Odense der er værd at kende


Endeløse rækker af tykke kogebøger fra alle verdens køkkener, hårrejsende krimier, underholdende noveller og eftertænksomme digtsamlinger

– du finder det hele i en boghandler i Rosengårdcentret i Odense. Her kan du gå på opdagelse i et stort udvalg hos både Arnold Busck samt Bog og Idé, hvor der er rig mulighed for at forkæle de litterære smagssanser.

Alverdens genrer

Er du til krimier, er der her alt, hvad det læselystne hjerte kan begære af mystiske mord, bestialske drab og hårdkogte detektiver, der løser mordgåder på stribe. Her er alle dine yndlingsforfattere – Läckberg, Blædel, Adler-Olsen, Larsson og mange flere.

Er det i stedet spændingsromanerne, der holder dig vågen om natten i læselampens skær, er du heller ikke her gået forgæves. På bogreolerne finder du vaskeægte ”page turners” – f.eks. af mesteren over dem alle; Dan Brown. Her er du garanteret mysterier i et hæsblæsende tempo fra allerførste side.

Og nu vi er ved mestrene, så er der også mange timers underholdende læsning af Ken Follet og Jan Guillou, der genfortæller historiens gang på en helt ny måde. Men er man mere til iskolde fakta, ja så finder du også et stort udvalg af faglitteratur om store verdenskrige, gamle civilisationer og imponerende naturkræfter.

Går vejen til dit hjerte gennem maven, ja så er boghandleren et sandt paradis for dig. Her bugner det med bøger om simremad, grøntsager, kostvaner, vin, søde sager og meget mere. Og er du sulten efter fjerne himmelstrøg og ny inspiration, kan du også gå all in på tema-kogebøger fra Mellemøsten, Asien, Afrika og hele vejen hjem igen til jyske egnsretter.

Og nu vi er ved det udenlandske. Er du i det rejselystne hjørne, er der masser af inspiration at hente hos boghandleren. Start din ferieplanlægning allerede der ved bogreolen, og drøm dig væk til hvide sandstrande, hektisk storbyliv eller vandreture i det fri.

Også for de mindste

Valgmulighederne er uendelige hos boghandlerne i Odense – også for de allermindste, dem der lige har lært det første bogstav, og dem der skal have en ny skoletaske. Her finder du alle de bedste børnebøger til højtlæsning, til lærdom, til sang, til rim og remser, til hobby og til leg.

Boghandleren er naturligvis også stedet, hvis du mangler nyt udstyr til hjemmekontoret, papir og farver til kreativ tidsfordriv, til den professionelle tegner og maler, til den studerende der mangler ordbøger og lommeregner samt til hende eller ham, der elsker at putte en god lydbog i ørerne.

Kort sagt – alt dette og meget mere finder du i én af boghandlerne, Arnold Busck og Bog og Idé, I Rosengårdcentret i Odense.