6 geniale gadgets til din sommerferie

6 geniale gadgets til din sommerferie

Vi kan ikke give dig sol og høje temperaturer. Men vi kunne jo starte med en anbefaling af 6 geniale gadgets, der nok skal gøre din sommerferie brandvarm. Og mon ikke det gode vejr så kommer helt af sig selv? Det ser jo allerede lovende ud!

Det eneste blæsevejr, du gider i din sommerferie

Har du planer om at tilbringe sommerferien på langs? Med en kold forfriskning ved din side? Det lyder alt sammen helt fantastisk. Det er bare, som om at luften går af ballonen, når ryggen klistrer til solsengen og håret bliver vådt i nakken, ik’? Med en bordvifte går luften ingen andre steder end direkte over på dig. Og så kan du snildt ligge på langs hele sommerferien – uden at svede.

Vifte fra Point Pro til 799 kr. fra Power

Børneunderholdning? Tjek!

Mangler du en til at stå for børneunderholdningen? Vi har din ryg. Eller … Sæbeboblemaskinen fra Flying Tiger Copenhagen har din ryg! Fyld den med sæbeboblevand, og se frem til endnu mere tid på langs. Du skal bare lige huske batterier. Og du må hellere købe ekstra, for når først du får gang i boblerne, bliver du sikkert helt grebet af det.

Sæbeboblemaskine til 120 kr. fra Flying Tiger Copenhagen

Når dine batterier er flade

… har du brug for en powerbank. For hvad gør du, når du står ude i det danske sommerland uden fornemmelse for hverken tid eller sted? Du hiver selvfølgelig lige en omgang power op af lommen og tænder for dine digitale venner igen. Bonus: Den powerfulde gadget kan oplade både ear plugs, ur og telefon gennem USB-stik – hej roadtrip!

Powerbank til ear plugs, ur og telefon til 129,95 kr. fra We Cover You

Til din Gin & Tonic

Efter en hel dag i solen, er solcellelanternen fra Spejder Sport klar til at give dig lange lyse sommeraftener på terrassen. Den har forskellige lysindstillinger. Men det bedste er næsten, at den er vandtæt. Så kan du nemlig vende den om og drikke Gin & Tonic af den. Jep, du læste rigtigt! Det er da en 2-i-1’er, der vil noget.

Solcellelanterne til 229 kr. fra Spejder Sport

Uden (kold) mad og drikke …

Findes der noget hyggeligere end medbragte madpakker? Altså, det skulle da lige være kolde medbragte madpakker. Den her smarte køletaske kan kobles til bilen og har indbygget køleelement. Så uanset om du skal på bilferie eller på stranden, er du sikker på at have kolde mad- og drikkevarer, når du er fremme.

Køletaske til 349 kr. fra Power

God lyd – også når det regner

Det er altså bare lidt sjovere at holde sommerfest, hvis du har en god højtaler. Med denne fra JBL er du garanteret god lyd, som kan høres i hele haven. Også selvom det begynder at regne. Den trådløse højtaler er nemlig vandtæt. Så tag den bare under armen, hvis turen går til stranden – eller hvis der skal danses regndans.

Vandtæt JBL højtaler til 1299 kr. fra Power

Er der noget, du ikke kan leve uden? Så ved du, hvor første stop på sommerferieruten er.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.