Affäire og Kaufmann: ”Det her tøj er SÅ 2020”

Selvom vi utålmodigt spejder efter foråret, så begynder de farverige varer så småt at spire frem i centrets butikker. Og da vi kiggede i krystalkuglen, afslørede den, at blå bliver 2020s it-farve. Derfor skal du naturligvis have Affäire og Kaufmanns blå anbefalinger + et par bonusser:

Ud i det blå med Affäire-kjole på

Nr. 1 blå item hos Affäire lige nu er denne smukke kjole. Den er lige dele casual, lige dele fashion med kontraster og vidde i ærmerne. Det er en no season dress, og det betyder, at den har sin storhedstid i overgangsperioder som nu.

Storm & Marie kjole til 1099,95 fra Affäire

Ud med blomster − ind med grafiske mønstre

Som de selv siger i Affäire, så emmer denne kjole af cool luksusboheme. Og så opfylder den en af 2020s helt store trends, nemlig grafiske mønstre. Her i lækre, lune farver, som spreder forårsvibes. Style den fx med en skindjakke for et råt look eller med en denimjakke for et mere casual look. Sneakers. Høje hæle. Det er, hvad du sætter til kjolen, der afgør, hvad den kan bruges til.

Baum und Pferdgarden kjole 999,95 fra Affäire

Ud i det blå med Kaufmann-jakke på

Det er ikke en vinterjakke. Det er ikke en sommerjakke. Det er både-og. Hverken-eller. En populær overgangsjakke til forår og efterår. Og så er den selvfølgelig blå.

Blå dunjakke 2900,- fra Kaufmann

90’er mønster fra bossen

En ikke ’Hugo Boss’-agtig T-shirt fra Hugo Boss. Den er smart uden at være poppet. Der er lidt 90’er over den på den fede måde. En sort T-shirt, der kan, hvad en sort T-shirt skal kunne og mere til.

Hugo Boss T-shirt 700,- fra Kaufmann

Mens du fortsat venter på foråret, kan du bruge tiden på lidt shopping. Her lover vi tørvejr og varme − uanset sæson.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.