Konkurrenceregler og vilkår for testen” HVILKEN FOOD AVENUE TYPE ER DU?”

Generelle vilkår
Konkurrencen udbydes af Rosengårdcentret, Ørbækvej 75, 5220 Odense. Konkurrencen afholdes i Danmark. Konkurrencen er et digitalt skrabespil på onlinespilplatformen Scratcher.

Ansatte i Rosengårdcentret kan ikke deltage i konkurrencen. Når du deltager, accepterer du konkurrencens betingelser og du giver samtidig samtykke til, at Rosengårdcentret må kontakte dig på e-mail såfremt du vinder.


Konkurrenceregler
For at deltage skal du gennemføre Food Avenue testen, adgang til testen er betinget af at du tilmelder dig Rosengårdcentrets nyhedsbrev. Dit samtykke kan altid trækkes tilbage i det nyhedsbrev, du modtager eller nederst på Rosengårdcentrets hjemmeside, under Privatlivs- og cookiepolitik

Du deltager samtidig i konkurrencen om 18 lækre præmier til Food Avenue inkl. den vilde hovedpræmie, som er to gyldne gafler til en værdi 4.600 DKK. Vinderne udtrækkes via lodtrækning den 30. september og får direkte besked.

Konkurrencen kører fra den 2. september til og med den 30. september.

Sådan deltager du i konkurrencen
For at deltage i konkurrencen besvarer du 6 online spørgsmål, som referer til de forskellige typer af spisesteder i Food Avenue. Det er meget simpelt at tage testen og deltage i konkurrencen, du indtaster først dit navn og din e-mail. Herefter går testen i gang med seks forskellige foodspørgsmål og alt efter hvad du har svaret, får du til sidst resultatet frem på, hvilken Food Avenue type du er.


Sådan findes vinderne af konkurrencen
Vinderne udtrækkes vilkårligt blandt alle, der har deltaget i konkurrencen, og får direkte besked senest den 3. oktober 2022. Der udtrækkes i alt 16 vindere. Præmierne indløses ved at kontakte Rosengårdcentrets Information (alle relevante informationer oplyses i vindermailen). Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Når du accepterer konkurrencens betingelser, giver du samtykke til, at Rosengårdcentret må kontakte dig på e-mail, såfremt du vinder. Chancen for at vinde er betinget af antal deltagere i konkurrencen.

Vinderne offentliggøres på Rosengårdcentrets hjemmeside en 3. oktober 2022.

Præmier i konkurrencen
Der er i alt 18 præmier til en samlet sum på over 6.413 DDK. Vinderne udtrækkes via lodtrækning den 30. september og får direkte besked. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

1 hovedpræmie: 2 stk. forgyldte gafler
Værdi 4.600 kr.

4 gavekort a 250 kr. til Café Victoria, Rosengårdcentret

1 stk. valgfri sushi wrap fra INSU, Rosengårdcentret
Værdi af 60 kr.

10 stk. valgfrie loaded fries Burger Concept, Rosengårdcentret
Værdi a 49-55 kr. afhængig af hvad man vælger

1 liters isboks fra Gelato Rajissimo, Rosengårdcentret
Vælg mellem 3-4 forskellig slags Italiensk hjemmelavet is
Værdi 125 kr.

2 valgfrie churros fra Gelato Rajissimo, Rosengårdcentret
Samlet værdi 138 kr.

Samtykke til Rosengårdcentrets nyhedsmail
Du skal udfylde formularen med navn og e-mailadresse for at være med i konkurrencen. Ved deltagelse i spillet giver du samtykke til at modtage nyhedsbreve samt online markedsføringsbudskaber fra Rosengårdcentret, Ørbækvej 75, 5220 Odense, CVR-nr.: 34593442. Konkurrencens formål: Er en præsentation af Food Avenue.

Persondataansvarlig
I forbindelse med deltagelse i konkurrencen, vil der blive behandlet en række personoplysninger om konkurrencedeltageren. Persondataansvarlig i relation til behandling af personoplysninger er: Rosengårdcentret, CVR-nr.: 34593442, Ørbækvej 75, 5220 Odense. Ved deltagelse i konkurrencen, giver du samtykke til, at Rosengårdcentret behandler følgende personoplysninger om dig: Navn og e-mailadresse.

Ophævelse af samtykke
Du kan til enhver tid frivilligt og uden begrænsninger tilbagekalde sit samtykke til behandling af personoplysninger, hvorefter Rosengårdcentret straks vil stoppe behandlingen af personoplysninger om dig og ligeledes vil samtlige personoplysninger, som Rosengårdcentret ligger inde med, blive slettet straks. Såfremt du trækker dit samtykke tilbage inden udtrækning af vinderne af konkurrencen, vil du automatisk ikke længere være med i konkurrencen. Kontakt Rosengårdcenteret ved ønske om at trække samtykke tilbage på klik her.

Databeskyttelsesloven
Du har efter databeskyttelsesloven en række rettigheder i forhold til Rosengårdcentrets behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på 66 15 91 18, ved at sende en mail til info@rosengaardcentret.dk eller via vores kontaktformular klik her:

Du har – med lovens begrænsninger – følgende rettigheder:

  • Ret til at se dine oplysninger (indsigtsret) – dvs. ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
  • Ret til berigtigelse (rettelse) – du har ret til få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • Ret til sletning – i særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
  • Ret til begrænsning af behandling – du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må Jensens Bøfhus A/S fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  • Ret til indsigelse – du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet) – du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i en struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Endvidere har du ret til at klage til en kompetent tilsynsmyndighed, herunder Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller forbundet med Facebook.