Gotte´s Sølv & Guld

Med mere end 20 års erfaring i Rosengårdcentret er Gotte’s Sølv & Guld butikken, hvor du møder medarbejdere med stor faglig viden og altid får god betjening og smil med på vejen. Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge de helt rigtige smykker. Det vigtigste for os er nemlig, at du går glad fra butikken og har lyst til at besøge os igen.

Vi forhandler de stærkeste smykkebrands lige fra luksusmærker som Kleopatra, Spirit Icons og Lund of Copenhagen til de brands, du møder i modebilledet, som f.eks. Frk. Lisberg, Nordahl Jewellery, Christina Jewelry & Watches og Susanne Friis Bjørner.

Som den eneste butik forhandler vi også Museum Kopi Smykker, som er et lokalt brand fra Vissenbjerg, der producerer kopier af smykker fra oldtiden. Vi forhandler desuden vores eget brand By Gotte’s og By Gotte’s Fine Jewelry.

Uanset om du er på udkig efter smykker til dåbsgaver, dimissionsgaver, fødselsdagsgaver, morgengaver eller bare fordi-gaver, finder du dem hos os. Vi forhandler smykker til alle anledninger.

Det betyder, at du også finder et bredt udvalg af vielsesringe og forlovelsesringe hos os. Vi giver os altid god tid til at vejlede jer, så jeres ringe bliver helt rigtige til den store dag.

Vi har også en guldsmed tilknyttet butikken, der gerne hjælper med reparationer af både sølv- og guldsmykker.

Vi køber desuden gerne dine gamle guldsmykker, så de kan få nyt liv.

Huller i ørene hjælper vi også med. Vi bruger Iverness-systemet, som er sikkert og skånsomt. Det skal være en god oplevelse at få huller i ørene. Derfor giver vi os altid god tid.

Vi forhandler følgende brands:

Bering Time

Izabel Camille

Frk. Lisberg

Nordahl Jewellery

Kleopatra

Joanli Nor

Gerstner vielsesringe

Siersbøl

BUTIK

Gotte´s Sølv & Guld

Åbningstider

Mandag
10.00 - 19.00
Tirsdag
10.00 - 19.00
Onsdag
10.00 - 19.00
Torsdag
10.00 - 19.00
Fredag
10.00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 17.00
Søndag
10.00 - 17.00

Vores tilbud