4 musthaves til sommerferien med børn

Synes du også, det kan være svært at huske alle de køb, der skal gøres op til en sommerferie med børn? Vores ambassadør Marlene har været på jagt i centret efter hendes 4 musthaves, når kursen er sat mod varmere himmelstrøg i Tyrkiet og lokale perler i det danske land.

Af Marlene Lentz – @maltheogmathildesmor

Vores sommerferie kommer til at byde på forskellige oplevelser og deraf forskellige behov. I første omgang skal vi en uge til Tyrkiet, så der skal vi have tid til at gå i lufthavnen, i flyveren og ikke mindst huske alle de praktiske ting også. Derefter skal vi lidt rundt i Danmark og besøge alt fra Legoland, Tivoli og Blåvand, hvor jeg er særligt opmærksom på mere transporttid og meget tid udenfor, der tyder på at blive varm og solrig fornøjelse.

Kufferter til ungerne

Jeg startede med at jagte et par nye kufferter til Malthe og Mathilde. De er efterhånden blevet så store (knap 4 og 5 år), at de sagtens kan have ”ansvaret” for deres egen håndbagage og stolt både pakke, passe på den undervejs og selv pakke indholdet ud. Kufferterne indeholder dog primært legetøj, som de selv har valgt at medbringe, og jeg synes, det er fint, at de selv skal sørge for de ting. De 2 Mini- og Mickey Mouse-kufferter er fra Samsonite og har de rigtige mål i forhold til, hvad der må medbringes på flyveren som håndbagage, så skulle krisen og kedsomheden opstå, så er der tænkt underholdning. Kufferterne er i en virkelig lækker og holdbar kvalitet, og så vejer de ikke ret meget, så børnene selv kan trække dem. De fås med forskellige motiver.

Kuffert: 549 kr. fra BAGGI

Lidt underholdning

Udover forskelligt legetøj har jeg suppleret med et par malebøger og et sæt gode kvalitetstusser. Derudover har jeg sørget for at have et spil med til aftenerne på altanen eller lidt skyggehygge ved poolen. Dyre-yatzy fylder ikke ret meget i kufferten og kan spilles af alle fra 3 år og op, så dén kvalitetstid tror jeg både børn og forældre glæder sig til. Ungerne elsker, når vi alle sammen spiller, og i ferien er der jo netop tid til den slags hygge. Derudover har jeg medbragt en bog til mig selv. Jeg har længe gerne ville læse Mette Holms ”Højt at flyve – ej at falde”, og bogen er skrevet på en måde, så den er nem for mig at gå til og fra. Dén glæder jeg mig til at gå ombord i.

Malebøger: 39,95 pr stk. fra Bog&idé

Dyre-yatzy: 59,95 kr. fra Bog&idé

Bog: Højt at flyve – ej at falde: 249,95 kr. fra Bog&idé

Headset og iPad-holder

Selvom jeg helst vil undgå det der skærmtid, så kan det ikke altid lade sig gøre. Derfor har jeg købt de trådløse headphones fra JBL til ungerne, der er i virkelig god kvalitet. Der er ikke nogle ledninger at blive viklet ind i, og de forbinder med det samme til de apparater, de tidligere har været tilsluttet, hvilket er super skønt. De får et par hver i hver sin farve, og så kan de se tegnefilm, når vi kører fra sted til sted igennem Danmark. Så kan moderen jo passende kigge ud af vinduet og få ro til at nyde det. Derudover købte jeg en iPadholder, fordi vi har tabt alt for mange iPads gennem tiden. Så den er uundværlig og samtidig til en god pris.

Headphones: 299 kr. fra Power

iPadholder: 150 kr. fra Power

Solcreme

Om man vil denne banalitet eller ej, så er den uundværlig. Det giver næsten sig selv, at der skal tankes godt op med solcreme til en tur sydpå og herhjemme har hver mand sin egen favorit. Fælles er, at vi bedst kan lide dem på spray, som er ”usynlige”. Ungerne gider ikke de fede cremer. De synes, de føles ubehagelige på huden. Vichy Anti-Sand Mist med faktor 50 til børn er nok noget af det nemmeste at påføre, og den klæber ikke på deres hud. Til mit ansigt bruger jeg Vichy Fresh Face Mist med faktor 50. Den fylder ikke ret meget og er super nem at påføre i løbet af dagen. Til kroppen kan jeg godt nøjes med faktor 30, og her er jeg ret vild med Vichy Enhanced Tan, som, udover at beskytte mod solens stråler, sikrer, at man får en virkelig flot kulør.

Alle 3 produkter er købt på Apoteket, som lige nu, og frem til d. 27/7, giver 20 % på alle Vichy solprodukter.

Vichy Anti-Sand Mist SPF 50: Tilbudspris 179,76 kr. fra Apoteket

Vichy Fresh Face Mist SPF 50: Tilbudspris 106,20 kr. fra Apoteket

Vichy Enhanced Tan SPF 30: Tilbudspris 166,72 kr. fra Apoteket

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.


konfirmation RGC20161219-52396

TID TIL AT SHINE

Lucca kjole 1.799,- Nielsens
Georg Jensen ørestikker 995,- Vibholm
Georg Jensen halskæde 3.975,- Vibholm
Georg Jensen ring 1.475,- Vibholm
St. Sulpicle Clutch 249,95 Neye

EN SMUK HVID BOMULDSKJOLE I BRODERIE ANGLAISE KAN SNILDT BRUGES I SOMMERGARDEROBEN BAGEFTER.

Kjole 649,50 Noa Noa,
Halstørklæde 149,95 I AM,
Halskæder pr. stk. 699,- Pandora,
Copenhagen Shoes ballerina 399,- Paw Sko

Erbs, bodystocking 249,95 Deres
Cardigan 249,- Gina Tricot
Saint Sulpice clutch 249,95 Neye
Halskæde 129,95 I AM
Stof fra Panduro
Converse All Star sko 749,95 Colosseum
MP Denmark strømper 49,95 Deres

Mønstrede konfirmationskjole fra Companys

Ichi top 399,95 Companys
Kate Spade ur 1.695,- Vibholm

EN LYS BLAZER I KLASSISK SNIT ER PERFEKT OVER FEMININE BLONDER. OG JAKKEN ER OGSÅ SEJ TIL JEANS PÅ BLÅ MANDAG. OG ANDRE DAGE!

Blazer 74950 Noa Noa,
Karen by Simonsen top 499,- Companys,
Just Female nederdel 49995 Message,
ørestikker 449,- Pandora,
halskæde 1.099,- Pandora,
armbånd med charms 2.844,- Pandora,
rosegold ring 599,- Pandora,
sølv ring 449,- Pandora

Lucca kjole 1.399,- Nielsens
Tosh øreringe 109,99 I AM
Tosh armbånd 129,95 I AM
Ring 79,95 I AM

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.