H&M

H&M
H&M er hele familiens butik med alt inden for dame-, herre- og børnemode samt boligtekstiler, interiør og skønhedspleje. Her finder du både det nyeste nye og alt det basale.
Mode og kvalitet for hele familien
Hos H&M favner de hele familien og alt det, du bruger i din hverdag. Fra læbepomade til løbetights, fra hårelastikker til jakkesæt, fra nyskabende mode til hjemlige hyggebukser – og meget, meget mere. Ja, faktisk så meget mere, at det kan være nærmest umuligt at liste det hele. Hvad vigtigere er da også, at du altid kan finde lige det, du står og mangler. Hvad enten du er mand eller kvinde, barn eller voksen, modeinteresseret eller boligentusiast. Ja, også uanset om tegnebogen er fuld eller om det er sidst på måneden.
Når bæredygtighed er god stil
Hos H&M er der mere på tøjstativerne end bare mode og god stil. Koncernen arbejder hårdt på at gøre deres andel af modebranchen meget mere bæredygtig gennem forskellige initiativer. For eksempel kan du aflevere dit brugte tøj i butikken, som derigennem bliver genanvendt og får nyt liv samtidig med at du får en voucher og kan spare lidt på dit næste køb. Et køb der meget vel kunne være en T-shirt af økologisk bomuld, der er produceret under gode forhold på de fabrikker, hvor de mange syersker arbejder. Det er god stil. Kig forbi butikken, og gå på opdagelse i det store udvalg inden for følgende kategorier: Dametøj Herretøj Børnetøj Sko og accessories Bolig
BUTIK

H&M

Åbningstider

Mandag
10.00 - 19.00
Tirsdag
10.00 - 19.00
Onsdag
10.00 - 19.00
Torsdag
10.00 - 19.00
Fredag
10.00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 17.00
Søndag
10.00 - 17.00