Startdato 20. feb 2024
Slutdato 25. feb 2024

Zinobel no. 1 Rose Natcreme

Helsam
299,-
239,-

Zinobel er topprodukter fra øverste hylde, – ”Når økologi og anti-aging går hånd i hånd”
Udviklet og fremstillet i Danmark.
Night no. 1 er intenst plejende og medvirker til hudcellernes regenerering. En høj diversitet af bio-stoffer er med til at give dette produkt sine høje hudplejende kvaliteter. Økologisk HYBENKERNEOLIE er hovedolie i alle Zinobels ansigtscremer. Valgt p.g.a. sit ekstremt høje indhold af antioxidanter mm.
Night no. 1 rose har en fin mild duft af rose.

Der er i Zinobels natcremer lagt ekstra vægt på celleregenererende egenskaber, da det jo er om natten, når vi sover den dybe søvn, vi regenereres/genopbygges.
Natcremen indeholder koncentrater af nyeste generation til celleregenerering, beskyttelse og fugtbinding.
CM Beta-glucan (fra gær) er med til at neutralisere dagens skadepåvirkninger og stimulerer samtidig dannelsen af fibroblast, et forstadie til collagen. Samtidig boostes collagenproduktionen af peptider, som er små aminosyrekæder/proteinstykker, der fungerer som hudens eget vækstenzym. A vitamin og stabilt vitamin C er med til at sikre cellefornyelse. Og de økologiske olier, ikke mindst fra hybenkerne, avocado og granatæble tilfører næringsstoffer til fugtbevaring, beskyttelse og genopbygning.

Anvendes om aftenen efter afrensning, gerne med Deep & Gentle Foaming Cleanser. Evt. efter behandling med Instant Care Serum.
Anbefales til normal og tør hud. Særdeles velegnet til moden hud, men kan anvendes fra 20+.
Det bedste man kan gøre er at pleje huden fra en ung alder og dermed udsætte ældningstegn.
Cremen har et højt fedtstofindhold, men har en forholdsvis lind kvalitet, da vi holder igen med fortykningsmidler. Det gør den samtidig drøj og let at fordele.

Ingredienser af naturlig oprindelse: 97%
Økologisk andel af plantemateriale: 86%

Udsnit af aktive ingredienser: Økologisk Aloe Vera, økologisk olie fra hybenkerne, avocado, granatæble, borago, macadamianød, tidsel, økologisk glycerin, squalane, peptider, beta-glucan, hyaluronsyre, vitamin A, stabilt vitamin C og vitamin E.

Et ”rent” produkt. Ikke tilsat en lang række ”gråzone” stoffer som Zinobel og deres målgruppe finder uønskede.
Ønsker man at undgå duft anbefales Night no. 1 Naturel.
Skal opbevares mørkt og køligt. Bør anvendes indenfor 6 måneder efter åbning.

Du vil måske kunne lide disse tilbud