Startdato 20. feb 2024
Slutdato 25. feb 2024

Zinobel Day no.1 Fruit Dagcreme

Helsam
299,-
239,-

Zinobel er topprodukter fra øverste hylde, – ”Når økologi og anti-aging går hånd i hånd”
Udviklet og fremstillet i Danmark.
Denne dagcreme er beskyttende, nærende og fugtbevarende og medvirker til hudens regenerering. En høj diversitet af bio-stoffer er med til at give produktet sine hudplejende kvaliteter. Populært sagt kan man kalde det ”sund mad til huden”.
Day no. 1 er en eksklusiv anti-aging dagcreme, der absorbers godt af huden. Baseret på en række fine økologiske olier med HYBENKERNEOLIE som hovedolie. Desuden økologisk Aloe Vera og koncentrater af nyeste generation til beskyttelse, celleregenerering og fugtbinding.
Med frisk naturlig unisex duft.

Der er i Zinobels dagcremer lagt ekstra stor vægt på beskyttelse, da det jo er i dagtimerne vi er ude og udsættes for vejrliget og forurening, der nedbryder huden.
Produktet er bl.a. rigt på et bredt spektrum af antioxidanter, der neutraliserer de skadelige frie radikaler. Udsøgte olier/fedtsyrer medvirker til blødgøring og fugtbevaring.
Optimal hudpleje opnås desuden via en række vitaminer og koncentrater der arbejder sammen om at hjælpe huden med at restituere, f.eks. beta-glucan (fra gær), vindruekerneekstrakt og hyalurosyre.
Denne dagcreme er særdeles velegnet til moden, tør, sentitiv og problematisk hud, men kan anvendes til alle hudtyper og aldre (20+). Det individuelle består i mængden man bruger. Da cremen absorberes så godt, er det muligt at anvende netop den mængde, den enkelte hudtype kan absorbere. Typisk bruger ung hud og fedtet hud ganske lidt, mens tør hud og moden hud bruger mere.
Det bedste man kan gøre er, at pleje huden fra en ung alder og dermed udsætte ældningstegn.
Cremen har en lind kvalitet, da vi holder igen med fortykningsmidler. Den har desuden en let lysebrun nuance. Dette skyldes vindruekerneekstrakt, og giver ikke farve på huden.

Cremen er velegnet til både mænd og kvinder.
Anvendelse:
Normal og tør hud: Zinobel Organic Boost Day no. 1 kan anvendes alene.
Meget tør hud/vinterhud: Day no. 1 anvendes sammen med Intense Repair Oil (kan evt. blandes sammen i hånden).
Moden hud: Day no. 1 anvendes med fordel sammen med Instant Care Serum og evt. Intense Repair Oil.
Sart/irriteret hud: Day no. 1 anvendes i starten alene. Kan evt. senere kombineres med Instant Care Serum eller Intense Repair Oil (virkningen er individuel, hvorfor man må prøve sig frem).
Uren hud: Rens med Deep & Gentle foaming Cleanser. Påfør derefter Instant Care Serum, mest på urenheder, og afslut med et ganske tyndt lag Day no. 1.
Et ”rent” produkt. Ikke tilsat en lang række ”gråzone” stoffer som Zinobel og deres målgruppe finder uønskede.

Udsnit af aktive ingredienser: økologisk Aloe Vera, økologisk olie fra hybenkerne, jojoba, gulerod, sesam, macadamianød, mandel og tidsel, økologisk glycerin, peptider, beta-glucan, hyaluronsyre, vindruekerneekstrakt, stabilt vitamin C og vitamin E.
Ingredienser af naturlig oprindelse: 96%
Økologisk andel af plantemateriale: 91%
Produktet er pakket i vakuumpumpebeholder, der beskytter produktet optimalt, muliggør minimal konservering, og sikrer at man kan få tømt beholderen helt.
Dette produkt indeholder enkelte allergener som forekommer naturligt de anvendte essentielle olier. Zinobel foretrækker naturlig dufte frem for kunstige. Næsten alle naturlige dufte indeholder allergener.
Hvis man er allergisk disponeret kan Day no. 1 naturel anbefales, denne kan dog heller ikke garanteres allergisikker, da man individuelt kan reagere overfor hvad som helst der forekommer i naturen, – også ikke-duftende ingredienser.

Du vil måske kunne lide disse tilbud