Startdato 13. feb 2024
Slutdato 10. mar 2024

Ninja AF500EU

Kop & Kande
2599,-

Her får du en airfryer med plads til tilberedning af mad til hele familien. Med Ninjas Foodi AF500EU FlexDrawer kan du både Airfry, Max crisp, stege, hæve, bage og genopvarme. Ninja’s karakteristiske Dual Zone Technology giver dig mulighed for at bruge 2 forskellige madlavningsfunktioner, tider og temperaturer i hver zone. Teknologien sørger også for at begge zoner er færdige på samme tid!
Airfryerens store kapacitet gør, at du kan få plads til de større fødevarer, som du normalt ville tilberede i ovnen. Fjern blot opdelingen for at omdanne de 2 zoner til én stor madlavningsskuffe. Airfryeren har 8 forskellige tilberedningsfunktioner og kan opnå temperaturer fra 40°C – 240°C.
Nyd frisktilberedte hovedretter og tilbehør med SYNC-funktionen, som gør det muligt kun at bruge et apparat til din tilberedning. Det sikrer at dit tilbehør tilbehør ikke bliver koldt, mens din hovedret tilberedes! Du kan også vælge at bruge MATCH-funktionen til at kopiere de samme indstillinger på tværs af begge zoner. Hver 5,2L zone kan rumme op til en 2 kg kylling eller 1,5 kg pommes frites.
Stor kapacitet på 10,4 liter
SYNC-funktion, som gør det muligt at afslutte tilberedningen på samme tid på trods af forskellige tilberedningsbehov
MATCH-funktion, som kan skabe nøjagtigt samme tilberedning i begge airfryerens zoner
Fjern opdelingen for at opnå én stor zone
8 tilberedningsfunktioner