Vero Moda

Vero Moda har efterhånden mange år på bagen, men den gode stil og de mange lækre styles er stadig at finde i butikkerne – også i Rosengårdcentret.
Mode der følger tidens trends
Dansk mode stormer frem på den internationale scene for tiden, men Vero Moda har været en solid del af modeverden både ude og herhjemme i mange år. Det hele startede i en lille by i Midtjylland, hvor en mand fik en idé til et godt navn til et modebrand til kvinder. Navnet var Vero Moda, og resten er sådan set historie. Tilbage i butikken herhjemme i Rosengårdcentret i Odense mærker man tydeligt den dybt forankrede historie i brandet. Designet er nemlig fortsat tro mod det oprindelige look og mod brandets fokus på at følge med tidens trends.
Fra festlige kjoler til blå jeans
I butikken i Rosengårdcentret i Odense finder du derfor alle de vigtigste tendenser, farver, snit og mønstre i Vero Moda side om side med enkle og stilsikre styles til hverdagen. Her finder du altså alt lige fra de smukkeste kjoler til den store fest, cool accessories der giver outfittet kant og den trofaste hvide T-shirt og de blå jeans, der redder dig fra enhver tøjkrise. Vero Moda er altså både for dem, der har fundet sig godt tilpas med deres egen stil, og for dem der gerne vil eksperimentere og udforske lidt. Her finder du mode til overkommelige priser og smarte must-haves.
Find din helt egen stil
I butikken i Rosengårdcentret finder du foruden Vero Modas letgenkendelige look også styles fra et udvalg af andre spændende Bestseller-brands, bl.a. YAS, Noisy May og Pieces. Alle tre er brands, der både ligger tæt op ad Vero Moda-stilen men samtidig også tilbyder små variationer inden for design, udtryk og stil. Kort sagt, så kan du hurtigt og nemt skabe dig et ganske unikt og personligt outfit i butikken i Rosengårdcentret. Så skynd dig at kigge forbi, lad det erfarne personale guide dig, og gå på opdagelse i det spændende udvalg inden for følgende kategorier: Bukser Bluser Jakker Basics Kjoler
BUTIK

Vero Moda

Åbningstider

Mandag
10.00 - 19.00
Tirsdag
10.00 - 19.00
Onsdag
10.00 - 19.00
Torsdag
10.00 - 19.00
Fredag
10.00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 17.00
Søndag
10.00 - 17.00