TOPS

Tops
Hos Tops i Rosengårdcentret i Odense er udvalget af sko stort – det er nemlig Skandinaviens største skokæde. Så med det sagt, har de helt sikkert også en sko, der passer lige til dig.
Tops – stort udvalg af brands
Elsker du følelsen af helt nye sko, den forførende duft af læder og synet af en velassorteret skohylde hjemme i din garderobe? Så synes vi, at du skal tage et smut forbi butikken i Rosengårdcentret i Odense, næste gang du er på de kanter. Butikken bugner af sko i alle stilarter og til alle aldre inden for flere forskellige brands, både de helt store og internationalt anerkendte samt de lidt mindre kendte brands, der passer godt til ethvert budget. Så med det sagt, er der helt sikkert også en sko til dig. Her er der de populære Birkenstock, god ergonomi fra Rieker, tidløst design fra Ecco og såler så bløde som hvide sommerskyer fra Skechers.
Sko til alle aldre
Inden for kategorierne er der også nok at vælge imellem lige fra tårnhøje stiletter til festen, smukke og trendy ’kittens heels’ til særlige anledninger, cool sneakers til hverdagen, praktiske sko til lange traveture, slippers til ferien og varme sommerdage samt klassiske sko til arbejdet. Fra det elegante og feminine til det maskuline og mere rockede. Og det store udvalg gælder naturligvis også til herrerne og til børnene. I butikken er der nemlig fokus på hele familien, så et besøg hos Tops i Rosengårdcentret i Odense kan resultere i nye sko til både mor, til far og til familiens mindste. For når det gælder flotte nye sko, er alder ingen begrænsning.
Du kan altid bare spørge
Er du i tvivl om størrelse, om den rette pleje og farvesammensætning, kan du altid hive fat i det dygtige personale og spørge til råds. De ved nemlig alt, der er at vide om sko og er sande eksperter i at finde frem til en sko, der passer til netop din stil, dine præferencer og til din fod. Så kig forbi butikken, næste gang du er på de kanter, og gå på opdagelse i det store udvalg inden for følgende kategorier: Damesko Herresko Børnesko
BUTIK

TOPS

Åbningstider

Mandag
10.00 - 19.00
Tirsdag
10.00 - 19.00
Onsdag
10.00 - 19.00
Torsdag
10.00 - 19.00
Fredag
10.00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 17.00
Søndag
10.00 - 17.00