Telenor

Telenor

Smartphones, internet og tilbehør. Hos Telenor ved de alt, der er at vide om telefoner, tilbehør og om flyvende internetforbindelser. Find fx de allernyeste smartphones fra Apple, Samsung, Huawei, Sony og mange flere. Og gå på opdagelse i det store udvalg af lækkert tilbehør. Fra det nyeste smartwatch til de fedeste høretelefoner.
Til dig og til hele familien
Hos Telenor gør man lidt ekstra ud af kundeoplevelsen. For det er ikke lige meget, hvilken smartphone eller abonnementsløsning du skal have med hjem. Du skal have de løsninger, der gør din og familiens hverdag nemmere. For der er ikke noget mere frustrerende end elektronik, der driller. Derfor er specialisterne hos Telenor altid klar til at få din smartphone, tablet eller computer til at køre som en drøm. Uanset om det bare drejer sig om et nyt cover eller hjælp til en ny opdatering.
På nettet med MaxSpeed
MaxSpeed er lynhurtigt internet fra Telenor. Du kan få bredbånd til COAX, DSL og Fiber. Forbrugerrådet Tænk har testet næsten 100 bredbåndsprodukter og kåret MaxSpeed 1000 Mbit til den bedste bredbåndsforbindelse. Så hvis du vil have ekstra speed på dit internet i hjemmet, på kontoret eller i sommerhuset, skal du bare kigge forbi. Her finder du alt til ethvert internet-behov, og der er altid hjælp at hente i butikken, hvor det skarpe personale står klar med opsætningshjælp og med at finde den helt rigtige router til dig. Hos Telenor finder du alt det, der frister fra: Apple Huawei Samsung Sony Panzerglas Tado Phillips Netgear Cromecast Apple TV Phillips Hue
BUTIK

Telenor

Åbningstider

Mandag
10.00 - 19.00
Tirsdag
10.00 - 19.00
Onsdag
10.00 - 19.00
Torsdag
10.00 - 19.00
Fredag
10.00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 17.00
Søndag
10.00 - 17.00