Løvens Hule

Løvens Hule
Forestil dig et kæmpestort legeland, hvor børn kan boltre sig i timevis, imens mor og far shopper løs. Ja, faktisk behøver du ikke nøjes med at forestille dig det. Det er nemlig præcis, det du får i Løvens Hule i Rosengårdcentret i Odense.  
Løvens Hule er fyldt med leg
Åh, at kunne shoppe løs i fred og ro uden børn der keder sig bravt og henkastet nævner ordet ”is” ca. hvert 10. minut. I Rosengårdcentret ved vi godt, at shopping nok ikke er alle børns livret, og at de formentlig kunne finde på rigtig mange andre sjove ting, end at hænge i mors skørter, imens hun bladrer det ene tøjstativ efter det andet igennem.  
Til både store og små
Og lige præcis derfor finder du Løvens Hule i Lilla Gade, hvor der er fire forskellige legeområder, de små kan boltre sig i. De kan for eksempel spille bold eller lege i det store klatrestativ. Så er der garanteret timevis af sjov. Eller de kan gå på opdagelse i det store softplay-område, hvor alt er blødt som den blødeste lammesky. Her kan man for alvor give den gas, for hvis man falder, sker der ikke det mindste. Alt lige fra gulv til loft er nemlig lavet af det blødeste skum. Skal der lidt mere fart over feltet, er der altid den sjove rutsjebane. Her kan man få et godt sus i håret og et ekstra sug i maven, når det går rigtig stærkt. Man kan køre afsted to og to, og man må også gerne tage mor eller far med. Til de allermindste er der også et lille stativ med mindst lige så gode lege- og klatremuligheder, der virkelig sætter godt gang i motorikken. Og hvis det er lidt overvældende, ja så må mor og far også meget gerne kravle med en tur her.  
Den perfekte familieudflugt
Løvens Hule er altså et oplagt sted, hvor børnene kan hygge sig, men det er også den perfekte udflugt for institutioner, dagplejer og lign. Og så er der endda saftevand med i prisen! Tag også gerne din egen madpakke mad, og gør det til en lille udflugt for hele familien. Mor og far kan jo meget passende tage en god bog med eller bevæge sig ud i centret – de søde folk i Løvens Hule vil nemlig gerne holde et vågent øje med børnene, så længe de er store nok til at lege selv.
Sikke en luksus! Besøg Løvens hule, og giv børnene en sjov dag med legeland, børneunderholdning og børnepasning.
BUTIK

Løvens Hule

Åbningstider

Mandag
10.00 - 19.00
Tirsdag
10.00 - 19.00
Onsdag
10.00 - 19.00
Torsdag
10.00 - 19.00
Fredag
10.00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 17.00
Søndag
10.00 - 17.00