Juvelgruppen

Juvelgruppen
Har du frieri i tankerne, eller går du mere og drømmer om et nyt smykke? Så finder du det uden tvivl hos Juvelgruppen i Rosengårdcentret i Odense.
En ægte smykkeforretning
Juvelgruppen er på sin vis en klassisk guldsmed med alt, hvad det indebærer af sølv, guld og ædelstene – og samtidig får du meget mere end bare det. Smykkeforretningen i Rosengårdcentret har et stort sortiment af smykker og ure til enhver stil, anledning og pris. Fra enkle hverdagssmykker der passer til mange forskellige outfits, til de eksklusive og unikke smykker der gør festen endnu smukkere. Du finder naturligvis også et lige så bredt spænd mellem de smukke og stilfulde ure til hverdagen og de særlige ure i den lidt højere prisklasse, der for kendere vil være en ægte investering.  
Fokus på udvalgte brands
Noget af det særlige ved Juvelgruppen er, at butikken er delt op i mange forskellige ’shop in shops’, hvor der er fokus på smykker fra enkelte, udvalgte brands. Her kan du gå på opdagelse i anerkendte brands såsom Aagaard, Festina, Kranz og Ziegler, Nordahl Jewelry og Christina Watches. Det betyder altså, at du får flere smykkeforretninger i én og samme butik hos Juvelgruppen. Så derfor kan det da heller ikke komme som en overraskelse, at butikken efterhånden har sat sig som en velkendt smykkeforhandler blandt Fyns mange handlende. Juvelgruppen har været med i branchen i mange år efterhånden og fører i dag nogle af Danmarks største smykke- og urbrands. Uanset hvilken stilart du er til, så får du altid en førsteklasses service hos det smilende og fagligt stærke personale. Her er der fokus på eksklusivitet og på den personlige oplevelse. For når det kommer til smykker, så er der stor forskel på, hvilken farve, hvilket design og hvilken stil der passer til den enkelte personlighed. Heldigvis ved personalet alt om smykker, så tag roligt dine drømme og dine forventninger med ned i butikken. Vi garanterer, at du nok skal gå glad derfra. Kig forbi butikken, og gå på opdagelse i det store udvalg inden for følgende kategorier: Guld Sølv Perler Øreringe Børnesmykker Halskæder Ringe Vielsesringe Armbånd Herresmykker Ure Charms Vedhæng Barnedåbsgave Konfirmationsgave Studentergave Bryllupsgave
BUTIK

Juvelgruppen

Åbningstider

Mandag
10.00 - 19.00
Tirsdag
10.00 - 19.00
Onsdag
10.00 - 19.00
Torsdag
10.00 - 19.00
Fredag
10.00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 17.00
Søndag
10.00 - 17.00