Julie Sandlau

Gå på opdagelse i et smukt smykkeunivers af tidløse og elegante looks hos Julie Sandlau. I smykkebutikken i Rosengårdcentret i Odense glitrer det fra ringe, halskæder, armbånd og øreringe. Et skandinavisk look med inspiration fra Østen.
Når du besøger en Julie Sandlau-butik
Klassisk, enkelt, elegant og feminint. Smykkerne fra det danske smykkefirma Julie Sandlau er kendt for det tidløse og skandinaviske look. Bag brandet står kvinden af samme navn, Julie Sandlau, og historien om, hvordan hun som ung jurastuderende rejste rundt i Østen og lod sig inspirere af en anden kultur og en anden æstetik, er tydelig at mærke, fra det øjeblik man træder ind i en Julie Sandlau-butik. Og det gælder naturligvis også med Julie Sandlau-butikken her i Rosengårdcentret i Odense.
Livets træ
Du kan sikkert genkende det lille blad, som er blevet et fast symbol for Julie Sandlau-smykkerne og for brandet i sig selv. Inspirationen til det kom netop dengang Julie rejse rundt i Østen. Her stødte hun på en unik kinesisk plante med helende egenskaber og forelskede sig i dens perfekte design, skabt af naturens egen hånd. Bladets sarte silhuet endte med at blive den inspiration, der satte gang i smykkerne hos Julie, og den inspirerer hende fortsat den dag i dag, når nye smykker kommer til. Det lille personlige brand-kendetegn går under navnet ”Tree of Life”.
Smykker med god samvittighed
Alle Julie Sandlau-smykker bliver produceret i Vietnam på brandets egen fabrik, hvor der er stor fokus på bæredygtighed. Fabrikken er nemlig medlem af United Nations Global Compact, der støtter menneskerettigheder, arbejdsrettigheder, miljø og anti-korruption. Det betyder altså, at du kan smykke dig med Julie Sandlau-smykker med en god følelse i maven.
En kollektion til enhver stil
Kig forbi butikken i Rosengårdcentret, og gå på opdagelse i Julie Sandlaus mange flotte kollektioner, der byder på enkle smykker til konfirmanden, luksuriøse smykker til brylluppet og alt det, du selv går og drømmer om til hverdag. Produceret ansvarligt af nøje udvalgte ædelmetaller og ædelstene. Og er du i tvivl om, hvad der passer til dig eller til gavemodtageren, så står det dygtige personale altid klar til at hjælpe dig. Så besøg butikken, og gå på opdagelse i det store udvalg inden for følgende kategorier: Armbånd Øreringe Halskæder Vedhæng Ringe Vielsesringe
BUTIK

Julie Sandlau

Åbningstider

Mandag
10.00 - 19.00
Tirsdag
10.00 - 19.00
Onsdag
10.00 - 19.00
Torsdag
10.00 - 19.00
Fredag
10.00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 17.00
Søndag
10.00 - 17.00