Glitter

Glitter
Hos Glitter finder du altid et stort udvalg af sæsonens smukkeste smykker, tasker, hårpynt og accessories. Og altid inden for de nyeste tendenser og alt det mest basale til hverdagen. Og naturligvis til budgetvenlige priser.
Smykker, accessories og meget mere
Glitrende smykker, uimodståelige blomsterkranse, smukke tasker og hverdagsfavoritter. Hvis du elsker smykker og accessories til overkommelige priser er Glitter i Rosengårdcentret i Odense det helt rigtige sted for dig. Her kan du nemlig gå på opdagelse i et væld af stilarter og tendenser inden for smykker og tilbehør til kvinder. Butikken får ofte nye varer hjem, så der er derfor altid en grund til lige at svinge forbi, næste gang du er i Rosengårdcentret. Her finder du de populære og supertrendy voluminøse statement-øreringe, farvestrålende halskæder, funklende similisten, klassiske linjer i guld og sølv – ja endda også ægte forgyldt og ægte sølv, armbånd til hverdag og fest, tasker til enhver anledning, sjove og smukke covers til din smartphone samt det allerbedste tilbehør til håret, uanset om det gælder styling til hverdagen eller den vilde opsætning til festen.
Gode råd
Og hvis du mangler gode råd, er der altid hjælp at hente hos det søde personale. For nogle gange kan man ikke se skoven for bare smykker og hårdimser, og så kan det være en stor hjælp at blive taget i hånden og guidet i den rigtige retning. Her får du tips til at give hestehalen mere volumen, at sætte kunstige negle eller øjenvipper på eller at vælge det rette look til en særlig anledning. For selvom priserne er fornuftige, kan man sagtens komme til at ligne en million til brylluppet, til konfirmationen, til firmafesten, til daten, til festen eller den første dag på det nye job. Den personlige service er altid i højsædet hos Glitter, så kig endelig forbi og få en førsteklasses service – uanset om du skal have det helt store smykkesæt eller bare er løbet tør for hårelastikker og hårnåle. Gå på opdagelse i butikkens store udvalg inden for følgende kategorier: Smykker Accessories Tasker Covers Hårpynt Hårelastikker Børnesmykker Ægte sølv
BUTIK

Glitter

Åbningstider

Mandag
10.00 - 19.00
Tirsdag
10.00 - 19.00
Onsdag
10.00 - 19.00
Torsdag
10.00 - 19.00
Fredag
10.00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 17.00
Søndag
10.00 - 17.00