Deichmann

Deichmann er den helt rigtige skobutik for dig, hvis du også er af den overbevisning, at der skal være sko til ethvert outfit i garderoben. Her finder nemlig ganske fornuftige priser og et stort udvalg af alle typer af sko til enhver anledning.
Deichmann - skobutik med nye trends til hele familien
For Deichmann startede det hele i Tyskland – faktisk helt tilbage i 1913 – hvor Heinrich Deichmann åbnede sin skobutik, som han drev sammen med sin hustru. Godt og vel hundrede år senere går forretningen stadig strygende, og personalet langer den ene smukke sko efter den anden over disken. Og det er der en god grund til, for hos Deichmann kan må få sko til hele familien – fra baby, der skal have sine allerførste sko, til far, der mangler et par sneakers til hverdagen, og til mor, der er på jagt efter en smuk stillet til festen. Det smarte ved Deichmann er, at her kan alle nemlig være med. Priserne er fornuftige og kvaliteten god, så selv små pengepunge kan få et par nye smarte sko. Og du går aldrig glip af de nyeste trends, for butikken er lynhurtig til at spotte, hvilke tendenser der er hotte for tiden. Så hvis du mangler inspiration, eller har brug for lidt vejledning i, hvilke sko der passer til hvilket outfit og anledning, kan du altid spørge i butikken i Rosengårdcentret.
Gør bare plads i garderoben
Hos Deichmann gør de venlige priser det muligt at oparbejde en skosamling hjemme i garderoben, der med garanti vil imponere veninderne. Og så er det bare lidt sjovere med et større udvalg af alskens stilarter, farver og modeller end at skulle vælge mellem de samme tre sølle par, når man klæder sig på fra morgenstunden, ikke? For vi kender det allesammen godt, nogle dage gider man bare ikke de flade sko, og andre dage går man en stor bue uden om stiletterne. Så kig forbi butikken, og gå på opdagelse (og amok) i det store udvalg inden for følgende mærker: Graceland 5th Avenue Nike Adidas Puma Fila
BUTIK

Deichmann

Åbningstider

Mandag
10.00 - 19.00
Tirsdag
10.00 - 19.00
Onsdag
10.00 - 19.00
Torsdag
10.00 - 19.00
Fredag
10.00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 17.00
Søndag
10.00 - 17.00