Frellsens Chokolade

Bland selv-slik i Odense
Der er bland selv-slik, og så er der bland selv-slik fra Candy House i Rosengårdcentret i Odense. Hylde efter hylde med farvestrålende godter, der kan få selv de mest standhaftige helsetyper til at blive helt blød i knæene og fylde posen med sure snører, salte fisk, skøn chokolade og søde vingummier. Og alt derimellem. For hos Candy House kan du nemlig vælge mellem mere end 500 forskellige varianter af slik, chips, softice, slushice og søde sager. Så vi tør godt garantere, at der altid er noget for lige præcis din smag.
Også vegansk bland selv-slik
Hos Candy House i Rosengårdcentret i Odense har de taget højde for alle sliksultne, der måtte gå rundt derude. I butikken er der nemlig også bland selv-slik til veganerne med et stort udvalg af bland selv-slik helt fri for animalsk gelatine. De mange fristende søde sager er altså tilgængelige for alle.
Billigste bland selv-slik
Hos Candy House er prisen på bland selv-slik ikke lige sådan at kimse ad. Her kan du nemlig fylde posen helt op med den billigste bland selv-slik til kun 9,95 kr./kg. Så der er altså ingen grund til at spare på noget som helst, og du kan roligt tage et par stykker til af dine favoritter.
Alle de kendte brands
Måske du bare foretrækker at fylde posen med bland selv-slik, måske du går målrettet efter de kendte mærker såsom Kinder, Ferrero Roché, M&Ms, TOMs, Nutella, Haribo, Carletti og alle de andre? Bare rolig, du finder dem alle sammen hos Candy House i Rosengårdcentret i Odense. Kort sagt, så er Candy House slikbutikken for dig, der elsker at hygge i sofaen fredag aften, til børnene imens de ser TV eller til en hyggeaften med din bedste veninde over en god sludder i sofaen. Og så er spørgsmålet vist bare, hvilken slikpose skal du have med hjem?
BUTIK

Frellsens Chokolade

Åbningstider

Mandag
10.00 - 19.00
Tirsdag
10.00 - 19.00
Onsdag
10.00 - 19.00
Torsdag
10.00 - 19.00
Fredag
10.00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 17.00
Søndag
10.00 - 17.00