BurgerMania

Kvalitet og Service fremfor alt
I BurgerMania i Rosengårdcentret i Odense elsker de burgere. Briocheboller bagt på smør, den helt perfekte bøf, det sprøde grønt, der giver lidt ekstra bid, og den gode dressing, der får det hele til at gå op i en højere enhed. På menuen finder du lidt af hvert, som kan friste alle sanserne og du kan være helt sikker på den gode kvalitet og service hos BurgerMania. Alle deres råvarer bliver nemlig grundigt udplukket fra specialforretninger, brød fra bageren, kød af 100 % dansk kvæg, grøntsager fra grønthandleren og specialudvalgte krydderier samt dressinger fra udlandet. De fleste af BurgerManias varer leveres fra dag til dag, så de altid har helt friske varer. Som gæst vil du blive mødt velkommen af en tjener, som hurtig vil finde et bord og sørge for, at du bare kan nyde din madoplevelse.
KEEP IT SIMPLE
Udvalget er holdt enkelt og simpelt. Det handler nemlig om den gode smag på få med velvalgte burgere. Det er både dejligt overskueligt, og så sender det et klart signal om, at BurgerMania går meget op i de burgere, de har på menuen. Du starter med at vælge din burger efter din stil og din smag, beslutter dig for, om du skal have almindelig fries eller deres berømte Cajun fries med ost og ekstra krydderier. Det hele får selskab af en iskold sodavand, en kold øl eller måske én af deres famøse milkshakes lavet på is fra Ben&Jerry’s. Og til børnene er der naturligvis også en god og smagfuld børnemenu.
ØL og Vin
Hos BurgerMania kan man også få udvalgte vine fra Kjær Sommerfeldt og specialøl fra Carlsberg. En pusterum efter en lang dag eller starten på en lidt sjover dag. Kort fortalt. Gæsten og maden i centrum.
BUTIK

BurgerMania

Åbningstider

Mandag
10.00 - 19.00
Tirsdag
10.00 - 19.00
Onsdag
10.00 - 19.00
Torsdag
10.00 - 19.00
Fredag
10.00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 17.00
Søndag
10.00 - 17.00