PYLLE, PALLE OG PØLLES STORE JULESHOW
Start-dato: 01-12-2022 Slut-dato: 23-12-2022 Tidspunkt: Hverdage: kl. 15.30 og kl. 17.00 - Weekend: kl- 13.00 og kl. 15.00 Sted

Torvet

PYLLE, PALLE OG PØLLES STORE JULESHOW

OPLEV ÅRETS STORE JULESHOW – FRA DEN 1. – 23. DECEMBER 

Igen i år kan du oplevede centernisserne Pylle, Palle og Pølles store juleshow på Torvet, hvor de underholder, inden Julemanden kommer og tager imod ønsker fra børnene. I år kan du opleve den nyskrevne forestilling “Jul i hele butikken – Pylle, Palle og Pølle leger butik”. De tre nisser tryller med bolde, bamser og dukker, og synger og danser det bedste, de har lært!

HILS PÅ DE LØSSLUPNE BAMSER

Pylle, Palle og Pølle har ikke helt styr på tøjbamserne i deres legetøjsbutik. De har i hvert fald ikke tal på tøjbamserne, for 2 af tøjbamserne er hoppet ned ad legetøjshylderne og er gået på udflugt i Rosengårdcentret. 4 gange dagligt går de søde maskotter rundt og vinker, giver high-fives og et lille kram. Selvfølgelig stiller de op til selfies. I dragterne er monteret en lille højtaler, og når tonerne til dansevenlige juletoner lyder, bryder de 2 tøjbamser ud i dans a la de dansende snemænd i Disneylands Juleparade.

Der bliver derudover også mulighed for hver dag at møde nisserne Pylle, Palle og Pølle, når de hilser på store og små før forestillingerne og byder velkommen.

Juleshowet varer 17-18 minutter.

PROGRAM FOR SCENEN

Hverdage
15.30 Sceneshow med Pylle, Palle og Pølle
17.00 Sceneshow med Pylle, Palle og Pølle

Lørdage/søndage
13.00 Sceneshow med Pylle, Palle og Pølle
15.00 Sceneshow med Pylle, Palle og Pølle