KOM MED TIL JUBILÆUMSFESTIVAL
Start-dato: 25-05-2021 Slut-dato: 16-06-2021

KOM MED TIL JUBILÆUMSFESTIVAL

God stil, bedre tilbud og de bedste gæster. Vi har haft det hele siden 1971. Det vil vi gerne fejre med dig. For selvom vi fylder 50 år, er vi bestemt ikke blevet for gamle til at feste. Derfor fyrer vi op for intet mindre end en jubilæumsfestival, der strækker sig fra 25. maj til og med 16. juni.

 

PROGRAM

I hele perioden kan du deltage i vores store jubilæumsquiz (og vinde et gavekort på 15.000 kr.), opleve vores historiske udstilling, der er lavet i samarbejde med Odense Bys Museer, høre stemningsmusik og spille på vores gulvklaver. Og festen slutter slet ikke der. Du kan se det fulde festivalprogram her.

Vi glæder os til at se dig til en fristende festival – og vi overholder selvfølgelig alle retningslinjer, så du kan føle dig tryg, når du bevæger dig rundt.

 

HINTS TIL JUBILÆUMSQUIZZEN

Intet jubilæum uden et tilbageblik på tiden, der er gået. Derfor har vi lavet en stor jubilæumsquiz, du kan deltage i. Find en af de digitale skærme i centret, og svar på de 20 spørgsmål, så er du med i konkurrencen om et gavekort på 15.000 kr. Du finder skærmene ved Torvet, Lilla, Grøn og Gul gade. Du kan også deltage i jubilæumsquizzen online.
Konkurrencen løber til og med den 16. juni. Vinderen får direkte besked på mail dagen efter.
Du finder hints, du kan bruge til at besvare quizspørgsmålene her:

Hvad du ikke vidste, at du havde brug for at vide om Rosengårdcentret

Rosengårdcentret åbnede i 1971 – indviet af selveste Prins Henrik. Centret er opkaldt efter ’Rosengården’, der var en af gårdene i den vestfynske landsby Ejby. Centret har et samlet areal på 144.000 m2 og består af 150 butikker, 15 spisesteder (og flere af dem har udeservering i de lune måneder) og 3000 gratis parkeringspladser med mulighed for opladning af elbiler hele to steder på centrets parkeringsareal. Ud af de 150 butikker har centret to frisører. I dag er centret et af Danmarks største.

Rosengårdcentret ligger på Ørbækvej 75 i Odense. Vejen, hvor der kører mere end 20.000 biler forbi hver dag. Det er nemt at komme til og fra både med bus, bil eller på cykel. Centret er meget familievenligt og har masser af faciliteter og fristelser for hele familien. Her må du medbringe førerhunde, servicehunde og små hunde, som skal bæres på armen i centret.

Under normale omstændigheder afholder centret mange spændende events og sjove aktiviteter i løbet af året. Fx bliver der afholdt flere modeshows på Torvet i centret – bl.a. årlige konfirmationsshows. På Torvet har der tidligere været et springvand, så nu er et vandbassin gemt under gulvet. Torvet er dog ikke det eneste sted i centret, der har ændret sig. Fx har Lilla Indgang tidligere heddet Sølv Indgang.

Én af de butikker, der har ligget i Rosengårdcentret siden åbningsdagen, er Paw Sko. Paw Sko har i år en medarbejder, der også fejrer 50-års jubilæum. 26 år efter, at centret åbnede, fik man installeret den ikoniske globus på taget ved Blå Indgang. Denne etablering stod Electronic World for.

Som noget nyt er centret blevet hjertepartnere med Red Barnet og donerer derfor 5. kr. for hvert gavekort, der sælges – enten i centret eller online.