Sådan hjælper du din hud helskindet gennem efteråret

Sådan hjælper du din hud helskindet gennem efteråret

Hvorfor ikke bruge efterårets mange indetimer på at pleje din hud – fra inderst til yderst? Det er nemlig nu, du skal sætte ind, hvis du vil ha’ din sommerglød med ind i efteråret (og hvem vil ikke gerne det?). Og så er nu også et godt tidspunkt at booste huden indefra, så den kommer helskindet gennem de kolde måneder. Her er 7 geniale produkter til formålet.

Så blød som smør

Er din hud knastør? Så skal den have ekstra fugt. Og det er lige præcis, hvad den her body butter fra The Body Shop giver. Men det bedste er næsten duften af kameliablomsten, der får både krop og sjæl til at slappe helt af. Aaaah!

Japanese Camellia Budy Body Creme, The Body Shop, 275,-

Beauty-verdenens svar på undertrøjen

Hvis der er et produkt, du ikke må spare væk, er det serum. Det er et koncentrat af aktive stoffer, som giver maaaasser af fugt. Bonus: Du bruger mindre af din creme eller olie, når du lægger en serum under.

Rudolph Care Firming Perfector Serum, Matas, 994,95

En ny favorit

Sig hej til dit nye favoritprodukt. Det kommer din tørre sommerhud til undsætning med masser af fugt og får den til at se fyldig og sund ud (yay!). Og så er produktet jo oven i købet pænt at have stående fremme. What’s not to like?

Annemarie Borlind Hydro BoosterHelsam, 379,-

Gi’ det et (kosttil)skud
Skønhed starter indefra. Og det kunne for eksempel være med nogle gode ingredienser til hår og negle. Så hvis du dealer med hårtab eller svage og flækkede negle, bør du helt klart give det et (kostil)skud. Den bedste gave, du kan give din hud indefra, er kollagen og hyaluronsyre. ”Og hva’ er det så lige, det kan?”, tænker du måske. Jo, nu skal du høre. Det sørger for, at din hud holder sig elastisk og fast. Og det vil vi da gerne ha’, ik?

Drogens Vital Hår og negle piller med silicaApoteket Rosengården, 124,95 / Drogens Vital Skøn hud med kollegen & HyaluronsyreApoteket Rosengården, 204,95

Gå glad i bad

Sæbe til far. Sæbe til mor. Sæbe til børnene. Svømmer dit badeværelse også i kulørte plastikbøtter? Så har vi kun én ting at sige: A-Derma Exomega Body Wash Olie. Det er sæbEN til hele familien. Og bonus? Det er, at den ikke svier i øjnene.

A-derma Exomega body wash olieApoteket Rosengården, 111,50

Gør det til et ritual

Måske er du en af dem, der springer smøre-ind-stadiet over, fordi du ikke oooorker at være klistret bagefter. Ja? Så skal du prøve den her body mousse fra Rituals. Der er olie i. Men bare rolig. Den trænger hurtigt ind i huden. Og hvis du vil bevare den der kulør, du har arbejdet på hele sommeren, kan du lige så godt gøre det til et ritual.

Body mousse-to-oilRituals, 105,-

Vil du have mere inspiration til indehygge og dig-tid? Så klik videre, og få vores trin for trin-guide til en timeout for krop og sjæl.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.