Velfriserede tendenser: Bohemiske bølger og velplejet hår

Velfriserede tendenser: Bohemiske bølger og velplejet hår

Hvordan ser hårmoden ud for tiden? Er det solkyssede look stadig in, og skal jeg klippe mit hår kort eller lade det gro? Hos Royal Hair tyder efterårets tendenser på, at sommeren er kommet for at blive. Læs med her og bliv opdateret på sæsonens hårtrends.

Kodeord au naturel

Tendenserne er i år gået i retning af varme sandfarver, væk fra det kolde look, og den helt store pointtager i hårfarveland har denne sommer heddet strawberry blond. ”Det har ikke skulle se farvet ud her i sommer, men mere naturligt. Vi anbefaler altid at få lavet noget, der passer ind i sæsonen. De fleste ved, hvad de vil have, og så laver vi det også ofte, men vi rådgiver altid. Vi vejleder undervejs og anbefaler farve og klipning alt efter teint og ansigtsform,” fortæller Wael fra Royal Hair.

Cool baby

På spørgsmålet om, hvorvidt det solkyssede look vil fortsætte ind i efteråret, svarer Wael, at vi kan forvente at se de lidt koldere farver og det stilrene look igen. Hos Royal Hair går de efter, i samspil med kunderne, at lave noget, der kan bygges naturligt videre på. ”Når vi farver, laver vi luft til bunden, så solen kan bygge videre på det, vi laver i salonen,” lyder det fra Wael.

Velplejet frem for alt

Det helt korte look og pagen er her stadig, men hos Royal Hair ser man, at det lange hår er tilbage. Bølger er super-in frem for det glatte look, du opnår med fladjern, som også slider meget på håret. Det skal være velplejet, selvom det er langt, og faktisk er pleje salonens regel nr. 1. ”Hvis du spørger mig, så betyder håret ALT. Dit tøj kan være købt for ingen penge, for hvis dit hår er lækkert, så ser du godt ud. Det er generelt vigtigt at være velsoigneret, hvis du vil udstråle sundhed og lækkerhed,” fortæller Wael afslutningsvist.

Find flere tips til efterårets trends – sådan klæder du dig.