Nu kan du få veganske kager hos Bager From

Kære kageglade veganere. Vi har en god nyhed: Bager From har netop lanceret to veganske kager. Og det er ikke limited editions. De er kommet for at blive, så alle kan nyde en god kop kaffe og et stykke hjemmebagt kage i Rosengårdcentret.

Ægte kage-klassikkere bagt på 100 % vegetabilske ingredienser

Kagerne bages på en vegansk kageblanding, baseret udelukkende på vegetabilske ingredienser. De veganske varianter er udvalgt på baggrund af nogle af de største kage-klassikere; nemlig gulerodskagen og citronkagen.

Gulerodskagen er baseret på vegetabilsk kageblanding, vegetabils olie, mørk kagesirup, fintrevne gulerødder, hasselnødder og vand.
Citronkagen laver Bager From på vegetabilsk kageblanding, vegetabilsk olie, vand og vegetabilsk citronpasta.

Mix-tilbud

De nye veganske kager er selvfølgelig lige så friskbagte som alt andet i Bager Froms sortiment. Og de kommer til at indgå i et kagetilbud, hvor man får 4 stk. for 57 kr. Så det vil være muligt fx at vælge én vegansk kage sammen med tre klassiske muffins – hvis man ønsker lidt forskelligt.

Prisen for en enkelt vegansk kage er: 16 kr.

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.

Må vi foreslå en veganer-venlig smoothie til?

Udover de nye kager, har Bager From også for nylig introduceret 4 forskellige smoothies, hvor flere også er veganer-venlige.

Alle smoothies blendes med Fynsk æblemost som basen – og forskellige bær, frugter og kerner. Og du kan vælge mellem en sød, syrlig, eksotisk eller grøn variant:

Strawberry Fantasy
med jordbær og banan

Berry Burst
med blåbær, solbær, brombær og banan

Pineapple Sunset
med ananas, papaya og mango

Green Goodness
med spinat, banan, mango, æble, lemon, forkogte havrekerner, græskarkerner, honning og Matcha pulver.

Prisen for en smoothie er 35 kr.

Til sidst, skulle vi hilse og sige fra Bager From, at de glæder sig til at se en masse kageglade i deres bager-café i gul gade.