Hvilken valentinstype er du?

Hvilken valentinstype er du?

Den romantiske mærkedag er kendt for søde gaver, røde hjerter og kærlighedserklæringer – og for at dele vandene. Nogen er vilde med dagen og mener, at ikke kan blive romantisk nok, hvor andre er mere utraditionelle. Og vi synes, at begge dele er helt okay. Men hvis du og din udkårne hører til dem, der synes, at dagen skal markeres på den ene eller anden måde, får du her vores bud både på den klassisk romantiske date og den mere low key version af valentinsdagen.

Romantisk middag med det hele

Hvis aftenen skal stå på en middag af den helt klassiske slags, foreslår vi at bestille bord på Café Victoria. Her kan I selv sammensætte jeres menu af de mange lækre retter på kortet. Caféen har flere lækre snacks, der egner sig godt til at dele som forret, og hvis hovedretten står på steak, er der adskillige retter at vælge imellem på menukortet, som også byder på pasta, fisk og meget mere, hvis du ikke er den store kødspiser. Når det er tid til dessert, kan selv den mest sukkersøde romantiker ikke blive skuffet over kortets klassiske og liflige desserter, der blandt andet byder på forskellige italienske is eller den franske crème brûlée. Den perfekte afrunding på en romantisk middag.

Den afslappede valentinsdate

Er I mere til en laid back aften, hvor jakkesættet godt må blive hængende i skabet, og der er en snasket burger på menuen frem for en fancy treretters, kan du også roligt læse videre. The Burger Concept står nemlig for en sprudlende smagsoplevelse, hvis de selv skal sige det – og vi er helt enige. Saftigt, snasket, sprødt, velsmagende og alle de andre ord, der helst skal kendetegne en god burger med fritter til, er proppet ind i oplevelsen. Og hvem siger, at en burger night ikke kan være romantisk?

Hvis I kan klemme mere ned efter kærlighedsmåltidet, kunne det ikke være mere passende at slutte jeres valentinsmiddag af med dessert fra Gelato Rajissimo, hvor menukortet blandt andet byder på hjemmelavet is, churros og belgiske vafler. Og hvis I ikke er helt klar til, at aftenen skal slutte, så slå mave i biografsæderne hos CinemaxX, mens I holder i hånden til en god film.

Hvad mere kan man be’ om?

Velbekomme og happy Valentine’s Day.