Ryk træningen udenfor

Vi har alle været i gang med hjemmetræningen under corona ( … Nå ja, eller i hvert fald haft gode intentioner om det). Heldigvis er der masser af hjælpemidler, der kan få dig i bedre både mental og fysisk form på nul komma dut – og mens fitnesscentrene stadig holder lukket, kommer her et par forslag til, hvordan du får pulsen op derhjemme.

Brug teknologien som træningsmakker

Når du ikke har en træningsmakker, er det genialt at have noget elektronisk udstyr eller en træningsapp, som kan holde dig lidt i ørene. Invester i noget ordentligt udstyr, som holder styr på ben, puls og soundtrack hele vejen, mens du får opbakning direkte fra telefonen. Vi er især vilde med 7 Minute Workout appen, som du sikkert kender allerede, men den er også genial: Den sender dig nemlig igennem alle muskelgrupper på kun 7 minutter. Dét er lige til at overskue, ik’? En anden perfekt træningsmakker i elektronisk format er appen Sworkit, som har samlet en række gratis workouts med en varighed af alt fra 5 minutter til 1 time. Du vælger selv, om du er til cardio, udstrækning eller yoga – og der er garanti for sved på panden hos dem alle sammen.

In ear-høretelefoner til 649 kr. fra POWER
Apple Watch 4G til 4299 kr. fra POWER
Sportsarmbånd til 149 kr. fra POWER
Adidas løbesko 1499,95 kr. fra Colosseum

Mental fitness i sofaen

At få trænet hjernen er mindst lige så vigtigt som at få trænet kroppen. Er du stresset i hovedet, fortsætter det nemlig ud i resten af systemet, og så præsterer du dårligere. Fidusen er at kanalisere de rodede tanker i hovedet over på noget andet og styre din opmærksomhed hen, hvor du gerne vil – fx dit åndedråt, eller til at nyde et stykke chokolade (jep, dén er vi også selv ret begejstrede for). Mentaltræning kan fx være yoga, hvor du kommer helt ned i kroppen, en podcast eller app med fokus på mindfulness, hjernegymnastik som sudoku – eller bare en god bog, som får dig ned i gear. Alt sammen noget, som nemt kan passes ind i en hverdag uden at kræve hverken udstyr eller plads.

Yogabog til 199,95 kr. fra Bog & idé
Yoga seamless bra til 289 kr. fra Rituals
Duftlys til 120 kr. (Normalpris 165 kr.) fra Rituals
Duftpinde til 205 kr. fra Rituals
Yoga-måtte til 535 kr. fra Rituals

Hurtige resultater med HIIT

HIIT eller Høj Intensitet Interval Træning er helkropstræning, som booster dit stofskifte og får dig i form hurtigere. Det kræver, at du giver dig 100 % fra start til slut under hurtige, men super intense øvelser. Og ja: HIIT er kendt for at være en led satan, som virkelig får dig til at koge – men til gengæld er det også enormt effektivt. Kender du et sted med mange trapper, en lang bakke eller bare et åbent stykke, hvor der er plads til at lave burpees, er det bare at komme i gang med at presse dig selv. Og hey, se det fra den lyse side: Det anbefales ikke at træne HIIT i mere end 30 minutter ad gangen, så du kan hurtigt komme hjem på sofaen igen.

Sjippetorv til 99,95 kr. fra Colosseum
Vægtskiver til 99,95 kr. fra Colosseum
Løbe t-shirt til 499,95 kr. fra Colosseum
Adidas Steel bottle til 249,95 kr. fra Colosseum

1, 2, 3 – sæt i gang!

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.