Find din nye taske i en af Rosengårdscentret taskebutikker

Taskebutikker i Odense

Find din nye taske i Odense


Over skulderen, i cykelkurven, på bagsædet af bilen. De er uundværlige, og du finder ikke den kvinde, der ikke har bare et lille ømt punkt for tasker. Og som ikke har mindst et par stykker hængende hjemme i garderobeskabet.

For nogle er det et simpelt spørgsmål om det praktiske – at man har et sted at samle nøglerne, telefonen, pungen og huskelisten, så det er nemt at hive frem. Nogle følger moden slavisk og bare have de nyeste tendenser, farver og former hængende fra skulderen eller på ryggen. Andre samler på de dyre varer og får intet mindre end julelys i øjnene bare ved tanken om at svinge et vaskeægte designikon over skulderen.

Taskebutikker i Rosengårdcentret

I Rosengårdcentret i Odense finder du et stort udvalg af tasker – og der er noget for enhver smag. Både de eksklusive håndtasker, som du kan prale med over for dine veninder, næste gang i skal til brunch sammen. Dem der hænger på snorlige rækker og til fuld display hos Neye og Baggi. Der hvor man kan dufte kvalitetslæderet lige så snart, man træder ind ad døren. Her er alt hvad hjertet kan begære af rustikt ruskind, silkeblødt åleskind og patineret kernelæder fra både Adax, Belsac, Tiger of Sweden og mange flere.

Men der er også noget til dem, som leder efter et lidt billigere alternativ eller bare gerne vil have lidt at veksle imellem alt efter dagens humør og outfit. Du finder et stort udvalg af små clutches til fest, rummelige weekendtasker, praktiske hverdagstasker og alt derimellem i modebutikkerne rundt omkring i centret. Og nu vi taler om det praktiske, så er der naturligvis også et væld af rygsække, vandtætte løbetasker og sportstasker i centrets sportsforretninger. Til løb, til cykling, til fitness og til vandreturene.

Og vi må heller ikke glemme de mindste i familien. Fascinationen for tasker starter jo allerede, når den første skoletaske skal i hus. Og mor og far ved godt, at det ikke er lige meget, om der er lyserøde Disney-prinsesser eller stærke actionhelte på.

Finder du ikke noget, der passer din smag og din stil? Jamen, så designer du da bare din egen taske. I centrets hobbyforretninger finder du alt, du skal bruge, til at skabe din helt egen totebag. Er du en sand bognørd, finder du også fine net og totebags hos boghandlerne, til når krimien skal med i sommerhuset.

Men der er skam også noget for mændene. Hvad enten det er en taske til jobbet, til weekendture med kæresten, ferie med hele familien eller bare en ny sportstaske til fitness – du finder det hele i Rosengårdcentret i Odense.