De bedste caféer i Odense til brunch, kaffe eller frokost

Her er de bedste caféer i Odense

Her er de bedste caféer i Odense


Findes der overhovedet noget bedre end en tur på café med veninderne?

En hel eftermiddag med kaffe, den seneste sladder og gode minder? Eller en brunch der starter tidligt men først slutter sidst på eftermiddagen, fordi kaffen var god og, der var meget, der skulle indhentes? Uanset om du er et morgenmenneske eller mest er til eftermiddagshygge, så tag veninden under armen og besøg én af de mange hyggelige caféer i Rosengårdcentret i Odense.

Caféer for enhver smag

Mulighederne er mange – og det samme gælder det spiselige udvalg. Er du til cremefyldte kager og en klassisk Othello-lagkage er Bager From og Café Victoria uden tvivl et besøg værd. Her finder du alle de klassiske kager lige fra en mørk brownie og sprøde hindbærsnitter til det gode gammeldags wienerbrød. Kort sagt alt hvad et vaskeægte kage-hjerte kan begære af søde sager.

Er konditor-brød ikke lige sagen, er der rig mulighed for at læne sig tilbage i de bløde sæder hos Baresso Coffee og nyde en god kop kaffe. Og måske også en lille cookie eller to ved siden af. Gå på opdagelse i det store udvalg, der rækker langt ud over den sædvanlige filterkaffe. Her kan du sippe til den mørke espresso, få et ekstra shot i din flat white eller forkæle dig selv med noget så syndigt som en Salted Caramel Latte.

Det er jo nærmest en dessert på glas – hvem kan sige nej til det. Har shoppingen gjort dig helt overanstrengt, kan du også køle lidt ned med en klassisk Iceblend.

Må det godt være lidt mere grønt og sundt, så hop en tur forbi Joe & the Juice, hvor de friske fyre bag disken shaker og blender et skud vitaminer til dig i løbet af ingen tid. Hvad med for eksempel en Herb Tonic, Peas of Mind, Broc’n’Roll eller Go Away Doc? Her finder du også de berømte sprøde sandwich fyldt til bristepunktet med friske og grønne sager. Og måske det endda er oplagt med en date på Joe & the Juice i stedet for en veninde? For når lounge-musikken dunker derudaf, er man jo nødt til at rykke helt tæt for at kunne tale sammen…

Har du børnene med på shopping, eller trænger du bare til en kølig forkælelse, er Paradis Is svær at gå forbi. Uanset om man er til en god gammeldags isvaffel med flødebolle, syltetøj og guf, en softice med drys eller hellere vil sammensætte yndlingssmagene i et bæger.

Valgmuligheder er der i hvert fald nok af, og det samme gælder de søde stunder, når du besøger en af caféerne i Rosengårdcentret i Odense.