Sådan styler du strikkjolen

Pænt, praktisk og lunt

Ja, det er selvfølgelig strikkjolen, vi snakker om. Strikkjoler er et hit sæson efter sæson, og det forstår vi godt – de kan nemlig styles op og ned alt efter humør og anledning. Vi har fået Affäire, ONLY og Vero Modas bud på, hvordan strikkjolen skal styles i år.

Råt og elegant hos Affäire

Strikkjolen kan meget mere end bare at kastes over et par strømpebukser – hvilket du også sagtens kan gøre. Men hvis du synes, at den trænger til et pift, så følg med her, og gør Affäire kunsten efter, hvis du er til det rå look, som samtidig ser supertjekket ud. Et lækkert bælte gør sjældent noget dårligt for et outfit, og det er også tilfældet her. Style din strikkjole med et bælte, der skiller sig ud som f.eks. det fine slangebælte, og vælg et par sko med nitter, så der også sker lidt på fødderne – bare fordi det er koldt, behøver det jo ikke at være kedeligt, vel? Top looket ved at hoppe i et par skindleggings, der fuldender det rå look.

Basic Apparel strikkjole, 599,95,- fra Affäire
Notes du Nord bælte, 699,95,- fra Affäire
Sofie Schnoor støvler, 1499,95,- fra Affäire

Fint og feminint hos ONLY

Hvis der er mere prinsesse end biker-chick over dig, skal du kigge til ONLYs side for et mere feminint look. Butikken har stylet strikkjolen med den fineste blondebluse under kjolen, så blonderne titter frem i halsen og ved ærmerne. Det giver lige det sidste touch, og det duer både på jobbet og til at smutte direkte videre til caféturen bagefter – looket kan det hele. Hos ONLY anbefaler de et par sorte jeans under kjolen. Så er du også sikker på at kunne holde varmen.

Strikkjole, 259,95 kr,- fra ONLY
Blondebluse, 149,95,- fra ONLY
Sorte jeans, 399,95,- fra ONLY

Enkelt og lækkert hos Vero Moda

Er du typen, der gerne vil holde dit tøj så enkelt som muligt og ikke er vild med at sammensætte en hel masse items, kan du sagtens style strikkjolen lidt, uden at det går helt over gevind. Det hele handler om, hvad man føler sig bedst tilpas i. Vero Moda har stylet den lækre strikkjole med et par prikkede strømpebukser, som tilføjer noget legende til looket, der stadig har en enkelthelhed over sig og er nemt lige at hoppe i. Hvis du vil have det ekstra lunt eller godt kan lide det rå, men ikke er klar til at gå all in, kan du smide en skindjakke over kjolen for at tilføje looket lidt kant.

Strikkjole, 399,95,- fra Vero Moda
Ruskindsjakke, 799,95,- fra Vero Moda
Prikket strømpebuks, 79,95,- fra Vero Moda

Vi vil godt afsløre, at vi har lyst til at prøve det hele! Hvilken er din favorit?

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.