Støvlesæsonen er for alvor startet

Skal du have en jakke eller frakke til vinter? Kort, lang, uld eller faux fur? Udvalget er stort, og det kan være svært at vælge mellem vinterens store udbud af overtøj. Det er i hvert fald tid til at investere i noget varmt og smart, så du kan gå gennem vinteren med stil. Vi har fundet 3 til hver, der alle findes i sæsonens modebillede.

Klassisk Chelsea

Hvis du er på jagt efter en rigtig klassiker, så skal du have fat i et par Chelsea boots. Støvlen har været in i årtier, og det bliver den ved med at være, hvis du spørger eksperterne. Den er kendt som støvlen for de stilbevidste mænd. Og hvem vil ikke gerne være stilbevidst? Støvlerne passer til de fleste outfits, og hvis du hader at binde snørebånd, er det en ekstra bonus, at elastikken i siderne gør støvlen supernem at hoppe i. Ejer du ikke allerede et par Chelsea boots, så er det måske denne brune udgave fra Kings & Queens, du skal have fat i.

Chelsea boots til 600,- hos Kings & Queens

Business style

Til et jakkesæt hører et par pæne herresko, men der findes faktisk ingen regler om, at man ikke kan sætte et par støvler til jakkesættet. Særligt om vinteren er det oplagt at udskifte skoene med et par støvler. Og hvis du ikke vil gå hele vejen og skifte til et par store, tunge støvler, så er denne business-støvle fra Billi Bi det perfekte valg. Støvlen med det lækre look er lavet i skind, og skaftet er en anelse højere end på almindelige herresko. Og så er støvlen lavet til de kolde måneder. What’s not to like?

Billi Bi støvle til 1099,- hos TOPS

City-vandrestøvlen

Leder du efter støvlen, du kan gå langt i uden at gå på kompromis med udseendet? Det kan være svært at finde en støvle, der kombinerer praktik og elegance, men denne støvle fra Softwalk er et rigtigt godt bud på en tjekket city-vandrestøvle. Med gummibunden er den bygget til en herre, der har begge ben solidt på jorden, mens overfladen af ruskind udtrykker det elegante look. Altså den perfekte kombination af råhed og elegance til dig, der aldrig går på kompromis.

Softwalk støvle til 799,- hos TOPS

Nu er der vist ingen undskyldninger for ikke at udskifte skoene med et par støvler. Er du på udkig efter mere til vintergarderoben? Så se også vores indlæg om sæsonens fedeste jakker.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.