Bog & idé anbefaler: 4 spil på stribe

Efteråret indbyder til hyggelige spilleaftner i godt selskab. Vi har derfor været en tur i Bog & idé for at få deres anbefalinger til underholdende brætspil – så uanset om der står familie- eller kærestetid på programmet, kan I godt forberede jer på en dyst.

Til en aften med vennerne

Venner er til for brætspilsaftner. Så inviter over til en omgang Reality Check, og beslut, hvem i vennegruppen der er den. Hvem bruger flest bandeord? Og hvem prutter mest? Du kender måske svarene. Og dine venner gør helt sikkert. Med det sjove selskabsspil er der lagt op til en aften med ømme lattermuskler. Og til at finde ud af, hvad dine venner tænker om dig.

Reality Check til 349,95 kr. fra Bog & Idé

Til en børnevenlig aften

Nu behøver børnene ikke længere at se længselsfuldt til, når de voksne spiller Hint. Med Hint Junior kan de nemlig selv være med. Så skal hele familien være med til brætspil, er den børnevenlige udgave af det populære spil det oplagte valg. Og det vil garanteret få jer til at trække på smilebåndene, når I skal mime skægge ting for hinanden. Saml alle familiens medlemmer om bordet, og find ud af, om I fanger hintene.

Hint Junior til 299,95 kr. fra Bog & Idé

Til en aften i spændingens tegn

Klar på at tage i escape room – i din egen stue? Så skal du have fat i Exit The Game – Faraos Gravkammer. Et spil, der på mange måder minder om de populære escape rooms. I brætspilsversionen slipper du bare for at være spærret inde. Inviter dine geniale venner over, så I sammen kan løse gåderne og slippe ud af fangenskabet. Er du en haj til gåder, kan du også forsøge dig på egen hånd – hvis du da tør at lade dig tage til fange i Faraos gravkammer alene.

Exit The Game til 149,95 kr. fra Bog & Idé

Til kæresteaftenen

Er det tid til en aften i kærlighedens tegn? Skift jeres Netflix-serie ud med et brætspil, og lær hinanden endnu bedre at kende. I Fog Of Love skal I sammen finde ud af, hvordan I håndterer de forskellige stadier i parforholdet. Er I uenige? Eller lever I lykkeligt til jeres dages ende? Det sjove strategispil giver jer svarene. Og bare rolig. Så lyserødt bliver det heller ikke.

Fog Of Love til 399,95 kr. fra Bog & Idé

Så er det bare med at finde brætspillene frem. Hvem udfordrer du?

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.