Henriks svinemørbrad sous vide
10. september 2019Liv & Stil,Opskrifter
Henriks svinemørbrad sous vide
Vil du imponere lidt ekstra med dine kokkerier, skal du kaste dig ud i en gang sous vide, hvor kødet tilberedes under vakuum for at beholde så meget saft og kraft som muligt.
Af Henrik Hoffmann ‒ @henrikhoffmann
Prøv også: Henriks opskrift på tilbehør, der pifter dine efterårsretter op
Det skal du bruge:
2 danske svinemørbrad
Salvie
Salt og peber
Sådan gør du:
Afpuds svinemørbradene, og krydr dem let med salt og peber.
Put mørbradene i vakuumposer, og læg dem i sous vide vandbad ved 58 grader i 2 timer.
Grill herefter kødet på grillen eller en grillpande i ca. 10 minutter.
Tip: Du kan forberede dit kød i sous vide vandbad aftenen før, så det kun lige skal grilles inden aftensmaden, eller før gæsterne kommer.
Det lyder jo egentlig ikke så svært, vel? Så er det bare med at få sendt invitationerne afsted til dit næste middagsselskab.
Bon appétit!
Christian Bitz 21cm sort/lilla tallerken til 89,95 kr. fra Imerco Home.
Christian Bitz 27cm grå/lyserød tallerken til 129,95 kr. fra Imerco Home.
Erik Bagger Encore bestik Guld i 16 dele til 999,95 kr. fra Imerco Home.
Acacia skærebræt til 48,80 kr. fra Søstrene Grene.
Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.