Sneakers til hele familien

Vi er vilde med sneakers! Men hvis du heller ikke er helt sikker på hvilken stilart, du er til, har vi her en fodformet guide til hele familien.

Get your sneak on

Det er ikke tit, man kan sige, at man ser cool ud, mens man har behagelige sko på. Men sådan er det med sneakers! En drøm at kigge på – og en drøm at gå i. Hvad enten du mangler det perfekte par til studenterkjolen, dansegulvet, legepladsen eller bare til hverdag, har vi samlet nogle af sommerens bedste bud her.

Go big or go home

Hvis du er en vovet sko-fanatiker, kan du helt sikkert heller ikke modstå de chunky og lidt vilde modeller som disse. Hvis du er modig nok, kan du skille dig ud med en sko, der helt sikkert er til at få øje på i gadebilledet, men som kan dresses op og ned til mange lejligheder, og som (praise the Lord!) også er blevet accepteret som cool at bære til hverdag. De høje kanter, som vi kan huske fra 90’erne, blandet med lidt 2020 coolness – don’t mind if we do!

FILA sneaker til 1000 kr. fra Kings & Queens

Nike, Air Max ´90 essenti til 1149,95 kr. fra The Athlete’s Foot

Hvid sneaker til 499,95 kr. fra !Solid

Gammelrosa/grøn sneaker fra Billi Bi til 999,95 kr. fra TOPS

En klassiker, tak

Indimellem skal det bare være behageligt, stilsikkert og helt uden dikkedarer. Det er jo med gode sneakers, som det er med gode mænd: Lidt klassisk charme har aldrig skadet nogen – og selvom den er klassisk, er den bestemt ikke kedelig! Vælg et par lidt mere nedtonede sneakers, der passer til det meste tøj, og kan komme med dig, uanset om du skal i skole, på kontoret eller ud i naturen. Det er casually cool, når det er bedst, og vi siger bare velkommen indenfor i skoskabet!

Til de små fødder

Når man er et lille menneske med store planer, skal man ud i verden med de helt hurtige sko på – og man skal selvfølgelig gøre det med stil! Selvom de mindste fashionistaer ikke skal ud at gå langt, skal de alligevel have ordentligt udstyr, som både kan klare sig helskindet igennem legepladsen, skolegården og børnefødselsdagen uden at miste hverken slidstyrke eller cool-faktor. Og det er dét værd: For finder du de rigtige sneakers, kommer ungerne højst sandsynligt ikke til at ville have andet på fødderne.

Hummel sneaker til børn fra Actus MI jr Noos til 350 kr. TOPS

Sneaker med blink til 499 kr. fra Skechers

Er du mere til støvler? Så tag en tur med på prærien i vores guide til årets cowboystøvler!

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.