Klæd dig på med Karoline: Sensommer- og efterårsmode

Er din garderobe klar til en ny sæson? Vores ambassadør Karoline Boysen giver inspiration til, hvad du skal shoppe til sensommeren og efteråret. Læs om, hvordan hun klæder sig på i overgangsperioden, og få tips til, hvordan du kan lufte stængerne, selvom det − ifølge kalenderen − snart er efterår.

Af Karoline Boysen – @novelbyk

Miks på kryds og tværs

Der er ingen tvivl om, at jeg elsker sommer, men når det kommer til mode og påklædning, er sensommer og efterår altså min favoritsæson. Her kan jeg nemlig bruge items fra både sommer- og efterårsgarderoben i det samme outfit. Det betyder, at jeg kan mikse forskellige farver, materialer og længder på kryds og tværs. Og det elsker jeg!

Leveté Room blå strik til 799,95 kr. fra Tryde Andrés
Hvid skjorte til 399,95 kr. fra Selected 
Globalfunk Denmark fløjlsbukser til 600 kr. fra Message
Hvisk taske til 599 kr. fra Message

Tone-i-tone

I år er jeg især betaget af alle de afdæmpede og jordtonede nuancer. Hvis du spørger mig, findes der næsten ikke noget flottere end et tone-i-tone-outfit i flotte efterårsfarver. Det er samtidig gode basisfarver at have i garderoben, fordi de er nemme at kombinere med andre farver.

Støvler til 899,95 kr. fra Bianco

Orange er det nye sort

Selvom temperaturen er på vej ned, behøver din garderobe ikke afspejle de grå og kedelige dage. Jeg bliver glad af at eksperimentere og sammensætte forskellige farver, og jeg er især vild med kontrasten mellem blå og brændt orange eller gul og brændt bordeaux. På de kolde dage udnytter jeg lag-på-lag-moden og trækker en strik over en tynd skjorte. På den måde kan jeg stadig have sandaler på.

Orange sko til 599,95 kr. fra Bianco

Comeback fra 00’erne

Accessoires pifter ethvert outfit op. Jeg er normalt ikke så god til alt for meget pynt, men man må jo prøve at følge med moden. Jeg har valgt at eksperimentere med hårbøjlen, der har fået comeback fra 00’erne. Den tilføjer noget feminint til et ellers råt outfit, og så er det et stort plus, at den skjuler en dårlig hårdag.

Lé Mosch Denmark hårbånd til 299 kr. fra Message

Chunky støvler og luft til stængerne

Chunky støvler og bare ben skriger sensommer, og jeg holder stædigt fast i de bare ben, så længe vejret tillader det. Med en strik og støvler kan jeg snildt holde varmen, og så behøver sommernederdelen ikke at gå i vinterhi endnu.

Gul nederdel til 399,95 kr. fra Selected
Bordeaux strikcardigan til 599,95 kr. fra Selected

Lad dig inspirere af Karolines fede stil, så er du sikker på at være stilsikker og varmt klædt på til sensommeren og efteråret.

Kan du heller ikke få nok af fashion? Så se også SELECTED anbefaler: Musthaves til ham og hende

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.