SELECTED anbefaler: Musthave-items til ham og hende

Nogle styles går bare aldrig af mode. Og har du de vigtigste klassikere hængende i garderoben, kan du forebygge en god del af efterårets tøjkriser. Vi var forbi SELECTED for at se, hvilke items der holder sæson efter sæson.

Garderobens klassikere til hende

Intet klædeskab uden en klassisk frakke. Denne model har en smuk krave og fine diskrete lommer, og så er den mørke sandfarve bare så lækker. Hvis du spørger Selected er den et rigtigt godt bud på en efterårsfrakke, når vi endnu ikke har fundet det helt tunge overtøj frem, men heller ikke kan holde varmen i en tynd blazer – og vi kunne ikke være mere enige.

Frakke til 1299,95 kr. fra SELECTED

Rullekraven er også et item, vi ikke kommer udenom, når vi snakker gode basics i garderoben. Denne er superbehagelig mod kroppen, og du kan bruge den for sig selv og på kølige dage med en grovere strik over. Den mørkegrønne strik er rigtig fin op mod den lysegrå, og blandingen af v-hals og rullekrave er noget, vi kommer til at se meget dette efterår. Hvis du er mere til skjorte end rullekrave, er den stribede her et rigtig godt bud på en efterårsfavorit. Skjorten er lidt længere bagpå og er både superflot til en åben strik med knapper eller den v-halsede, hvor man kan se skjortens flotte krave.

Hos Selected anbefaler de et par lækre mørkegrå bukser, som er nemme at style med de andre items. Generelt passer mørkegrå sammen med det meste, og derfor er de klassiske bukser her en god måde at få brugt lidt flere af de ting, du i forvejen har i skabet.

Rullekrave til 399,95 kr. fra SELECTED
Grøn strik til 399,95 kr. fra SELECTED
Grå bukser til 599,95 kr. fra SELECTED

De vigtigste items til ham

Efterårets herregarderobe er både elegant og afslappet, hvis du spørger modeeksperterne i Selected. De klassiske chinos har efterhånden været her i mange sæsoner, og de lader ikke til at være på vej ud af skabet. Og heldigvis for det, for de er både behagelige og nemme at style. Og så er der et andet item, som fortjener lidt opmærksomhed: nemlig joggingbuks møder habitbuks. Et par virkelig nydelige bukser, der er så behagelige, at du helt glemmer, hvor pænt du har klædt dig på. Til både chinos og de stretchy habitbukser er den klassiske Oxford-skjorte et sikkert valg. Den stribede giver et sofistikeret touch til dit outfit, men skjorten findes også i andre farver. Er man til det lidt vildere, giver en mønstret skjorte et ekstra pift.

Chinos til 599,95 kr. fra SELECTED
Cowboy-skjorte-jakke til 699,95 kr. fra SELECTED
Pullover til 499,95 kr. fra SELECTED

Hos Selected har de også løsningen til ham på de blæsende dage. Og vi tør godt at sige, at den aldrig går af mode. Det er selvfølgelig den klassiske strikpullover, som både er pæn og luner dejligt udenpå skjorten – fx i blød merinould som denne. Så er det bare på med en god overgangsjakke, og her har Selected fundet den perfekte mellemting frem til os. En ulden jakke, som både kan bruges udendørs som jakke eller inde som en blazer.

Skjorte til 599,95 kr. fra SELECTED
Pullover til 499,95 kr. fra SELECTED

Føler du dig også fristet af en tur i centret efter lidt lækker basis til garderoben? Vi forstår dig godt. Og hey – en ny sæson er jo som bekendt den bedste undskyldning for en shoppetur.

Vil du have mere inspiration til dit efterårsoutfit? Så klik videre Kupeen & Co anbefaler: Disse bukser hitter til efteråret.

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.