Sæsonens overtøj til ham og hende

Skal du have en jakke eller frakke til vinter? Kort, lang, uld eller faux fur? Udvalget er stort, og det kan være svært at vælge mellem vinterens store udbud af overtøj. Det er i hvert fald tid til at investere i noget varmt og smart, så du kan gå gennem vinteren med stil. Vi har fundet 3 til hver, der alle findes i sæsonens modebillede.

Til hende

Pelskraven

Pels er overalt (igen) denne sæson. Både faux fur og ægte pels hitter, og det er der ikke noget at sige til. En stor pelskrave giver jakken et eksklusivt og feminint look, og så varmer den også dejligt. Og investerer du i en mørkegrøn jakke med pelskrave, kan den helt sikkert også bruges de kommende vintre.

Jakke med pelskrave til 4499,95 kr. fra Affäire

Teddybear

Et lunt og blødt knus hver eneste dag. Det lyder vel ikke så dårligt? Pelsjakkens blødeste konkurrent, teddybearjakken, der er opkaldt efter tøjbamsen, er sød, blød og behagelig. Og stilfuld på den helt rigtige måde. Og ualmindeligt pæn i det faux fur-lignende materiale, som ses hængende på skulderen af de fleste fashionistaer denne sæson.

Teddybearjakke til 599,95 kr. fra Vero Moda 

Den ternede

Vi kommer heller ikke uden om tern denne sæson. Så hvorfor ikke gå all in og investere i en jakke fyldt med tern? Der er et hav af ternede jakker at vælge i mellem. Både de store, de små og de farverige tern hitter, så hende der går i byen med tern, går ikke galt.

Ternet frakke til 999,95 kr. fra VILA

Til ham

Parkajakken

Parkajakken er det praktiske og smarte valg. Kendetegnet ved parkajakken er nemlig robuste materialer, der holder på varmen. Men bare fordi den er praktisk, betyder det ikke, at den ikke kan være smart. Denne jakke fra RVLY udstråler kvalitet og er fyldt med fine detaljer – og så er den lavet i vinterens brændte farver. Det er det optimale valg for en udendørsmand, som ikke går på kompromis med udseendet.

Parkajakke til 1300 kr. fra Kings & Queens

Uldfrakken

Den klassiske uldfrakke går aldrig af mode, så hvis overtøjet skal være tidløst og holde næste år (og næste år igen), så er det uldfrakken, der skal hænge i garderoben. Den grå uldfrakke fra Samsøe Samsøe er enkel og stilsikker og kan altid piftes op med et ternet tørklæde, hvis årets tern skal være med.

Uldfrakke til 2000 kr. fra Kings & Queens

Den pæne

Hvis uldfrakken er for varm, er en klassisk og lidt tyndere frakke perfekt. Denne pæne, grånistrede frakke fra SAMS er superstilet og passer perfekt til en aften ude eller på jobbet med skjorte og blazer under. Og til de mere afslappede dage, kan den sagtens klare en skjorte med pullover, da frakken ikke er så varm i sig selv.

Grånistret jakke til 999,95 kr. fra SAMS

Så er det bare at vælge, om du skal være praktisk, smart, eksklusiv, trendy – eller alle delene? Vil du have mere inspiration til dit vinteroutfit? Så klik videre til sæsonens damestøvler.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.