Mathias anbefaler: 3 jakker til overgangssæsonen

Om morgenen er det for koldt uden. Om eftermiddagen er det for varmt med. Har du samme jakke-problem i overgangen til efteråret? Vores ambassadør Mathias anbefaler tre jakker, som hverken får dig til at fryse eller svede.

Af Mathias Toft – iamtoft

Den sikre denimjakke

Mit bud på en sikker go-to hverdagsjakke er en fed denimjakke. Det er nemlig kun din fantasi og dit mod, der sætter grænser for, hvordan den kan styles. Hvis du vælger en denimjakke med for, er du sikker på at kunne holde varmen på de kolde morgener. Måske du endda kan få glæde af den ind i vintermånederne, hvis du bare smider en tyk strik under.

Levi’s denimjakke til 1.300 kr. fra Kupeen & Co

Den sorte blazer

Du kender garanteret blazeren som den ene af de to dele, der tilsammen udgør jakkesættet. Men det er da drønærgerligt at investere i en fed blazer, hvis den bare hænger i skabet og kun hives frem den ene gang om året, hvor du skal til et festligt arrangement i dit stiveste puds. Jeg slår derfor et slag for også at bruge den sorte blazer som overgangsjakke. Hvis du styler den med jeans, skjorte og strik, har du et outfit, der fungerer til hverdag.

Blazer til 1.099,95 kr. fra Selected

Den bløde safarijakke

Hvis du er ude efter en jakke, der skiller sig ud fra de andre, men som stadig passer til det meste, så kommer du langt med en suede safarijakke. Er du til et afslappet look, kan du style den bløde jakke med et par jeans, en t-shirt og en denimskjorte. Er du mere til et elegant look, kan du ligesom jeg style den med en skjorte, en bomuldspullover og et slips. Jeg elsker simpelthen lag på lag-looket. Og med flere lag er jeg sikker på at kunne holde varmen.

Jakke til 2.999 kr. fra Bertoni

Sådan ser Mathias’ anbefaling af overgangsjakker ud. Har du fundet din favorit?

Vil du have mere inspiration til dit efterårsoutfit? Så klik videre til Mathias anbefaler: 3 par sko til efteråret.