Hvad tager man(d) på til havefest?

Vores ambassadør Mathias Toft har knækket en af de svære dresscodes: Havefesten – den ultimative disciplin i at kombinere det festlige med det afslappede. Mathias har været lidt rundt i Rosengårdcentret for at finde det helt perfekte outfit, som du kan lade dig inspirere af her. Og så er der ovenikøbet også et værtsgave-tip som bonus. Værsgo:

Af Mathias Toft – @iamtoft

Mit sommeroutfit fra top til tå

Weekenden byder på havefest. Og i den forbindelse har jeg været en smuttur i Rosengårdcentret. Jeg gik efter noget nemt og bekvemt, der stadigvæk er lækkert og pænt. Et besøg hos Tommy Hilfiger gjorde mig et par bukser rigere. De har et tailored, men loose fit, og de er virkelig behagelige at have på.

Jeg fandt en lækker strikpolo i en fed grøn farve, der tilsætter lidt kulør til mit outfit. Det er vel sommer? På fødderne tager jeg de tidsløse Baxter suede loafers, som både passer til sommerfesten, arbejdet og hverdagslooket.

Som kronen på værket ifører jeg mig et par cool shades, så aftensolen ikke blænder mine øjne.

Nok har jeg shoppet til min kommende sommerhavefest, men hele sættet er noget, som jeg kan bruge til hverdag og andre lejligheder. Både særskilt og som helhed. Win win, hvis du spørger mig.

Bukser til 1200 kr. fra Tommy Hilfiger
Lædertaske til 2.500 kr. fra Tommy Hilfiger
Strikpolo til 399,95 kr. til  Selected
Sko til 899,95 kr. fra Selected
Solbriller til 199,95 kr. fra Selected

Ingen fest uden musik

Alle ved, at der hører musik til en fest, og en trådløs B&O-højtaler kan snildt klare jobbet i haven. Skulle den løbe tør for strøm, så kan den lille sag af en Eletra powerbank give lidt ekstra levetid til de sene aftentimer – både til højtaleren og telefonen.

B&O-højtaler til 1.949 kr. fra Power
Eletra powerbank til 399 kr. fra Power

Værtsgaven, alle vil elske

Som den gentleman jeg er, kommer jeg selvfølgelig ikke uden en værtsgave. Så hvorfor ikke slå blomster og rosé sammen til én? Det kan du nemlig med rosévinen Côte des Roses fra Vinspecialisten. Den har nemlig en helt særlig glasbund, der danner mønsteret af en rose. Det kan man da kalde en kreativ og velsmagende buket blomster. Og det er en værtsgave, jeg selv ville blive glad for, hvilket altid er en god indikator.

Rosévin Côtes des Roses til 130 kr. fra Vinspecialisten