8 vinterfrakker til ham

Det kan ikke længere undgås. De kolde temperaturer kommer snigende, og det er blevet tid til at finde vinterjakken frem. Eller at finde en ny favorit. Sæsonen byder heldigvis på mange stilarter, farver og snit, så der er lidt at vælge imellem – og med garanti også noget for lige din smag.

Den praktiske

Til den praktiske stil er den korte dunjakke altid et sikkert valg. Den fylder ikke alverden, den er let at have på og så holder den dig med sikkerhed varm gennem selv den værste morgenfrost. Skal det være endnu mere praktisk, kan du vælge en udgave med en vandafvisende og vindisolerende overflade.

Den klassiske

Er din stil mere klassisk, kan du vælge en tidløs uldfrakke udformet i samme snit som habitjakken. For det første ser det ret så elegant ud med frakken ud over blazeren. Og for det andet kan den varieres i det uendelige. Gå for eksempel efter sæsonens farvetendenser; tern i grå, grøn og mørkeblå eller brændte røde nuancer. Men den sorte frakke eller en gylden camel coat er bestemt heller ikke til at komme uden om – hverken denne sæson eller den næste.

North Face jakke
1.200 kr. fra qUINT

Mads Nørgaard jakke
2.000 kr. fra Kupeen & Co

Vindjakke
3.000 kr. fra Kaufmann

Lindbergh jakke
999 kr. fra Wagner

Frakke
2.999 kr. fra Bertoni

Lindbergh frakke
1.499 kr. fra Tøjeksperten

Frakke
1.200 kr. fra Selected

Matinique jakke
2.799,95 kr. fra Frederik

Find også varmt overtøj til børn lige her.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.